Φυγάδευσαν τον Ολάντ από το Stade de France

wpid-wp-1447453407735.jpeg

Πληροφορίες για ταυτόχρονες επιθέσεις, με τουλάχιστον 18 νεκρούς και τραυματίες, σε διαφορετικά σημεία στο Ανατολικό Παρίσι μεταδίδουν τα τελευταία λεπτά τα διεθνή ΜΜΕ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πυροβολισμούς σε εστιατόριο και σε μπαρ στο 10ο διαμέρισμα της πόλης, αλλά και για εκρήξεις κοντά στο Stade de France την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το φιλικό μεταξύ Γαλλίας – Γερμανίας.

image

Τον αγώνα φέρεται να παρακολουθούσε και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος απομακρύνθηκε από το στάδιο με τη βοήθεια των αρχών.

Ακολούθως, ο Γάλλος πρόεδρος φέρεται να μετέβη στο υπουργείο Εσωτερικών «για να προβεί σε απολογισμό της κατάστασης», ανέφερε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

image

Aναφορές ότι κατεβαίνει ο στρατός στους δρόμους…
Το CNN λίγο μετά τις 23:30 κάνει λόγο για 12 νεκρούς, ενώ οι δράστες αναφέρεται ότι έχουν κρυφτεί στο θέατρο Bataclan (PHOTO) και έχουν μαζί τους ομήρους. Λίγο αργότερα οι αρχές ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών στους 18!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Το pitsirikidotnet.gr είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε  τις διαφημίσεις μου της Google πατώντας στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.. Ευχαριστώ.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

http://kourdistoportocali.com/post/48156