Aδελφοκτόνο χτύπημα στον Καμμένο από τον ΣΥΡΙΖΑ

wpid-wp-1452424010461.jpeg

Eνα ύπουλο χτύπημα σε βάρος του Πάνου Καμμένου βρίσκεται σε εξέλιξη δια χειρός ΣΥΡΙΖΑ!


     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">


Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για αδελφοκτόνο χτύπημα. Ολα ξεκίνησαν όταν πριν λίγους μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εξασφαλίσει την υποστήριξη του Βασίλη Λεβέντη. Είχαν μάλιστα, Λεβέντης και Τσίπρας, δώσει τα χέρια.

Οταν όμως τα ΜΜΕ άρχισαν να κράζουν άγρια τον Λεβέντη, με αποτέλεσμα να εναντιωθούν οι βουλευτές του σε μια τέτοια προοπτική, ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο κενό. Η κυβέρνηση όταν διαπίστωσε ότι χάνει τον Λεβέντη και την Ενωση Κεντρώων άρχισε το φλερτ με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ. Εκείνους όμως τους πήραν χαμπάρι ο Θεοδωράκης και η Φώφη και τους έβαλαν σκατόχερο-οπότε κόπηκαν και αυτές οι γέφυρες.

Αρα τι απέμεινε στον ΣΥΡΙΖΑ; Η καραμανλική ΝΔ. Ο Στυλιανίδης, ο Δένδιας και λοιπά αηδόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα μόνα στηρίγματα που έχει πλέον είναι το σύστημα Καραμανλή των Υποκλοπών, του Βατοπεδίου, του Ζαχόπουλου και λοιπών σκανδάλων.

Ο Τσίπρας επενδύει στους Καραμανλικούς και στον Παυλόπουλο.

image

Πιστέυει ότι έτσι δεν θα έχει ανάγκη τον άνθρωπο που αγκάλιαζε το βράδι της εκλογικής νίκης στο παλκοσένικο.

Τον άνθρωπο με τον οποίο λίγες ώρες αργότερα ο Νίκος Παππάς τα έσπαγε στον Πλούταρχο γιορτάζοντας το ρεσάλτο στην εξουσία και ότι θα ακολουθούσε όπως ο διορισμός του συζύγου Καφαντάρη, της συζύγου το εξαδέλφου Γιώργου Θάλειας, της κόρης της Χρυσοβελώνη και πάει λέγοντας.

Η σιγουριά που εμπνέουν οι καραμανλικοί στον Τσίπρα και το θεληματικό πηγούνι του Παυλόπουλου τούς οδήγησαν στην απόφαση να συνεχίσουν το πριόνισμα του Καμμένου.

Ηδη διαρρέουν στο διαδίκτυο κάποια περίεργα ΦΕΚ που εμφανίζουν συγγενικό πρόσωπο του Καμμένου σε εταιρία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ενα άλλο χαρακτηριστικό της στάσης της ηγετικής ομάδας ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Καμμένο είναι το γεγονός ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας “κόπηκε” από την ομάδα των υπουργών που συνόδευαν τον πρωθυπουργό Τσίπρα στο Τελ Αβιβ. Θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν στον Καμμένο ότι το νταλαβέρι με τους Ισραηλινούς είναι αποκλειστικό προνόμιο της πλευράς Τσίπρα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό έντυσαν σαν τζιτζιφιόγκο και τον αναπληρωτή υπουργό Αμυνας Βίτσα και τον έστειλαν στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην έκθεση αμυντικών κι εξοπλιστικών συστημάτων AUSA 2015 που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, παρουσία όλων των πάλαι ποτέ ονοματιζόμενων «γερακιών» της αμυντικής βιομηχανίας της Αμερικής.

Μάλιστα, παρά το συνηθισμένο -μέχρι τώρα- στιλ του να μην φορά γραβάτα και κοστούμια, όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε με «κυριλέ» ένδυμα, να κόβει την κορδέλα μαζί με τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Ουάσινγκτον Χρήστο Παναγόπουλο, τον Πρόεδρο της AUSA στρατηγό Gordon Sullivan και τον Πρόεδρο του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου κ. Σίμο Αναστασόπουλο.

Απολάυστε πιο κάτω τις φωτό με τον ταλαίπωρο Βίτσα.

Γιατί τα έκαναν όλα αυτά οι Συριζαίοι στον Καμμένο;

Επειδή ο ΥΠΕΘΑ μπήκε στο μάτι του κυκλώνα από συγκεκριμένα ΜΜΕ για τα περίφημα P-3 Orion.

Λες και οι Συριζαίοι που διορίζουν το καταπέτασμα και πάνε να χαρίσουν 2 δις θαλασσοδάνεια καθώς και τις τηλεοπτικές άδειες στους σεσημασμένους μηντιάρχες είναι αγνές παρθένες!

Για κακή τους τύχη δεν υπολόγισαν την ικανότητα επιβίωσης του Καμμένου ο οποίος ήδη κάνει ανοίγματα στην κεντροδεξιά με ονόματα που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑ εάν πάρει 12% στις επόμενες εκλογές θα είναι ευτυχής.

image

image

http://kourdistoportocali.com/news-desk/adelfoktono-chtypima-ston-kammeno-apo-ton-syriza/