ΑΛΗΤΕΙΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ

wpid-wp-1455202745162.jpeg

Από το πρωί και καλά αντικειμενικές ιστοσελίδες ξεπέρασαν κάθε όριο κάνοντας μικροπολιτική με αφορμή την πτώση του ελικοπτέρου που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους οι αξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού.

Τα sites με ιδιοκτήτες γνωστά λαμόγια της διαπλοκής χωρίς να δίνουν δεκάρα για την τραγωδία και για την οδύνη των συγγενών των νεκρών αξιοματικών, πάιζουν το παιχνίδι κατά ή υπέρ της κυβέρνησης οι μεν επιρρίπτοντας ευθύνες ενώ ακόμη δεν έχει γίνει η οποιαδήποτε διερεύνηση της υπόθεσης και οι δε αναπαράγοντας φιλοκυβερνητικές ανακοινώσεις και δηλώσεις.

Με λίγα λόγια ο ένας διαψεύδει τον άλλο χωρίς να ρίχνει κανένας ουσιαστικά φως στην τραγωδία και στα άιτια της.

Τα κομματόσκυλα παίζουν λοιπόν μπάλα στο δικό τους γήπεδο χρησιμοποιώντας τους νεκρούς ως μέσο προσέλκυσης ψηφοφόρων για τις αποτυχημένες παρατάξεις τους.

Τις δύσκολες αυτές ώρες για κάθε έθνος η προσεγμένη ενημέρωση δεν ειναι επιθυμητή απ’ όλους, ειναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.

ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα για λίγα νούμερα, είτε αυτά είναι κλικς σε sites, είτε ειναι «κεφάλια» στα μηχανάκια της AGB να παίζει τόσο βρώμικο παιχνίδι χωρίς να λογαριάζει τίποτα.

Αλλά για να μην μας πείτε ότι ανακαλύψαμε την Αμερική σας λέμε ότι το φαινόμενο δεν είναι τωρινό, απλά σε κάποιες περιπτώσεις η οργή ξεχειλίζει, ειδικά όταν μιλάμε για τον θάνατο τριών αξιωματικών…

image