Eίναι ο Καπιταλισμός και είναι Βαρβαρότητα!

wpid-wp-1458668872341.jpeg

image

Οταν η πολιτισμένη Ευρώπη, η Δύση γενικότερα, εξαπολύει πολέμους, όπου θέλει, με βάση γεωπολιτικά της συμφέροντα και την ληστρική εκμετάλλευση-ιδιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών των χωρών του «άλλου»κόσμου….
Οταν εκτρέφει τέρατα τύπου ISIS, που έφεραν τον κόσμο κάποιες χιλιετίες πίσω, και ανέχεται, καλύπτει ή και αποδέχεται νεο-ναζιστικές συμμορίες να αλωνίζουν σε πολιτικό και σε κοινωνικό επίπεδο ανά την Ευρώπη…
Οταν θεωρεί ΕΧΘΡΟ το ΘΥΜΑ της πολιτικής της, τον πρόσφυγα, τον μετανάστη και τον αντιμετωπίζει ως εγκληματία, φυλακίζοντάς τον σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και φορώντας του χειροπέδες (χειρότερα τα πλαστικά σύρματα), και μάλιστα χωρίς να έχει διαπράξει κάποιο αδίκημα, χωρίς δίκη, χωρίς καταδίκη…
Οταν θέλει την δημιουργία Ellis Island, παντού, σε όλο το Αιγαίο για τους ανθρώπους αυτούς όταν, όταν, όταν…
Τότε ο πόλεμος έχει ξεσπάσει προ πολλού, γιατί τα τέρατα που εξέθρεψε η Δύση, προς ίδιον όφελος δρουν πλέον με όρους αυτονομίας, έχοντας μάλιστα και μια ισχυρή κοινωνική βάση και αποδοχή.
Και στις Βρυξέλλες και στη Χομς, και στο Παρίσι και στο Φαρμακονήσι και παντού.
Και έτσι η πολιτισμένη Ευρώπή, απενοχοποιημένα διαχειρίζεται κατά το δοκούν τον φόβο και τον τρόμο, στη βάση του δόγματος της μηδενικής ανοχής, αναβαθμίζοντας την καταστολή σε ένα ανώτερο πεδίο: αυτό της στρατιωτικής εμπλοκής πλέον.. Στρατός στις πόλεις, το ΝΑΤΟ στις θάλασσες του Αιγαίου!
Είναι ο Καπιταλισμός και είναι Βαρβαρότητα!

image

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2016/03/e.html