Αριστερό θα ΄ναι το κόμμα του Μπαλτάκου!

wpid-wp-1455199518131.jpeg

Έχει βρωμίσει η πιάτσα ότι ο γνωστός Τάκης Μπαλτάκος φτιάχνει κόμμα. Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά, δηλαδή πρόσωπο κλειδί στην προηγούμενη κατάσταση που εξεδιώχθη από τον τότε πρωθυπουργό, βρίσκεται σε οργιώδη κινητικότητα.

Η απόφαση να φτιάξει κόμμα ο Μπαλτάκος είναι παληά, συγκεκριμένα πριν ακόμα επιστρέψει στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Και επειδή ο διαβολικός αυτός άνθρωπος το γνωρίζει πως δεν είναι ηγετικός, δεν μπορεί να παίξει ρόλο μπροστινού, του ταιριάζει πάντα το παρασκηνιακό, το συνωμοτικό, ψάχνεται πως θα στηθεί η επιτελική ομάδα του νέου κόμματος.

Όλοι και ο ίδιος ο Μπαλτάκος συμφωνούν ότι το νέο κόμμα, αν τελικά αποκτήσει σφραγίδα, θα καλύπτει το χώρο ανάμεσα στη ΝΔ και την Χρυσή Αυγή. Θα «ακουμπά» και στη Χρυσή Αυγή και στη ΝΔ. Θα είναι, δηλαδή, ένα δεξιό, μεσαδεξιό, ακροδεξιό κόμμα. Μαλακίες, λέει ο αποδυτηριάκιας.

Τι θα πει δεξιό κι αριστερό κόμμα; Επειδή, δηλαδή, θεωρείται, επειδή αυτοχαρακτηρίζεται αριστερός ο Σύριζας, είναι πράγματι αριστερός και στην πράξη; Όχι, βέβαια.

Ο Μπαλτάκος λέει ότι η χώρα έχει ανάγκη από ένα γνήσιο δεξιό κόμμα, πολύ περισσότερο όταν η ΝΔ απευθύνεται πλέον και στον κεντρώο χώρο. Μιλάει, δηλαδή, και ο Μπαλτάκος, όπως ένας Τσίπρας, ένας Λαφαζάνης. «Ιδεολογικά». Είμαστε αριστεροί, είμαστε δεξιοί. Κομουνιστές είναι οι Τσίπρας και Λαφαζάνης που ντρέπονται να το πούνε και κυκλοφορούν με το αθώο «είμαστε αριστεροί».

Αριστερός είναι και ο Μπαλτάκος. Έτσι λέει ο αποδυτηριάκιας. Πιο σωστά ακροαριστερός είναι. Δικαίωμά μου να τον χαρακτηρίζω όπως γουστάρω. Κάποιοι μαλάκες βλέπουν σαν αριστερό τον Τσίπρα, έτσι και για μένα ο Μπαλτάκος είναι άκρα αριστερά. Και η Χρυσή Αυγή είναι 17 Νοέμβρη. Ό,τι θέλει λέει ο καθένας.

Μιλάμε σοβαρά. Καμμία σχέση δεν έχει το αριστερός, δεξιός. Όλοι όταν γίνουν κυβέρνηση θα παίζουν όπως θέλει ο Σόιμπλε και η Λαγκάρντ. Χαίρετε.

image

http://www.zougla.gr/o-apoditiriakias/article/aristero-8a-ne-to-koma-tou-mpaltakou