Είστε σάπιοι, τελειωμένοι, το ξέρετε, και αυτό φοβάστε

wpid-wp-1455605027809.jpeg

Μας λένε κάτι ρατσιστές ιερείς ότι δήθεν θα γίνουμε μουσουλμάνοι, αν δεχθούμε τους πρόσφυγες!Ρωτάω, πως; Παπά τι συμβαίνει; Δεν έχεις εμπιστοσύνη στη θρησκεία που υποτίθεται ότι πιστεύεις; Τι; Δεν είναι η «αποκεκαλυμμένη αλήθεια»; Αν κάτι είναι καλύτερο, τότε ο κόσμος το επιλέγει. Αν όχι χάνεται.
Το Ισλάμ είναι μια θρησκεία σαν όλες τις άλλες στα βασικά του σημεία. Πιστεύει στην ύπαρξη θεού, πνευμάτων κλπ, έχει τη δική του παράδοση και βέβαια τα αρνητικά όλων των θρησκειών. Ο λόγος που υπάρχει σε κάποιες χώρες είναι ο ίδιος που ο Χριστιανισμός εξακολουθεί να υπάρχει σε άλλες: Η πλειοψηφία πιστεύει ακόμα αυτά. Τα παιδιά που γεννιούνται ακολουθούν συνήθως την πίστη των γονιών, όποια κι αν είναι, το κράτος συμμαχεί με το ιερατείο, γιατί οι κληρικοί παραμυθιάζουν τον κόσμο για μια άλλη ζωή απαιτώντας σε αυτή την υποταγή στους ισχυρούς, φτάνοντας έτσι κάποτε – μοιραία – στην προσπάθεια βίαιης επιβολής της θρησκείας της πλειοψηφίας σε μειοψηφίες.
Η Ευρώπη είναι στην πλειοψηφία χριστιανική. Για αιώνες οι δυο θρησκείες αντιμάχονται. Όταν υπήρχε κατάληψη εδαφών από Μουσουλμάνους οι κάτοικοι πιέζονταν για να εξισλαμιστούν. Πχ Μ. Ασία, Β. Αφρική κλπ. Το ίδιο γίνονταν όμως και όταν Χριστιανοί καταλάμβαναν εδάφη από Μουσουλμάνους. Έχεις ακούσει για την Ανδαλουσία; Η Αλ-Άνταλους, η μουσουλμανική ιβηρική χερσόνησος, όπου, οι Ισπανοί, όταν την ανακατέλαβαν, «πέρασαν από λεπίδι» όσους μουσουλμάνους αρνήθηκαν να εκχριστιανιστούν. Πράγμα που λίγο αργότερα επανέλαβαν στην Αμερική. Τον αυτοκράτορα των Ίνκας Αταχουάλπα τον εκτέλεσαν, αφού πρώτα τον βάπτισαν χριστιανό (με το όνομα Φραγκίσκος) κι αφού τον ανάγκασαν να τους δώσει ένα ολόκληρο δωμάτιο τίγκα στο χρυσό. ΟΛΕ! ISIS, οι Conquistadors του 21ου αι.
Που το πάω; Ιεραποστόλους έχετε, λέτε πως είστε καλύτεροι, αποδείξτε το. Αφήστε τον κόσμο να έρθει, γιατί πιστεύει πως εδώ είναι «καλά»! Εντάξει, μόλις έρχονται απογοητεύονται γρήγορα, αλλά πείστε τους εσείς, αν μπορείτε, ότι πιστεύετε σε αλήθειες. Αλλά δεν μπορείτε! Αυτό είναι το πρόβλημά σας. Και το πρόβλημα ΟΛΩΝ των θρησκειών! Γιατί είστε ψεύτικοι ρε! Είστε φανατικοί, γιατί είστε κάλπικοι. Γιατί μόνο με το φανατισμό και το φόβο μπορείτε να κρατήσετε κοντά σας άνθρωπο. Μόνο με το ψέμα και τη δεισιδαιμονία. Ξέρετε ποιοί είναι του ISIS; Εκτός από κάτι τυχοδιώκτες, που λατρεύουν μόνο το χρήμα, οι υπόλοιποι είναι ΚΥΡΙΩΣ από τη Χριστιανική Ευρώπη! Γιατί βλέπουν με τα μάτια τους τη δική σας υποκρισία. Κι αυτοί που μάχονται περισσότερο το ISIS είναι από τη Συρία και τον Κουρδιστάν. Γιατί κι αυτοί βλέπουν τι σημαίνει φανατισμός. Είστε ίδιοι κι απαράλλακτοι. Που είναι το «Αγαπάτε Αλλήλους»; Γεμίζετε τις κοιλιές σας, όταν οι άλλοι ψάχνουν στα σκουπίδια. Τράβα παπά να τους πεις για Θεό. «Αγαπάτε Αλλήλους»… Όταν το λέει παπάς, είναι τρολλιά.
Πες μου εμένα, που κάποτε πίστευα και δεν τώρα δε σας πιστεύω, γιατί δεν έχει θέρμανση η πολυκατοικία μας εδώ και χρόνια; Γιατί την έβγαλα και φέτος σαν πολική αρκούδα; Να προσευχηθώ; Να σας δείρω μου έρχεται καλύτερα, θα ζεσταθώ κιόλας. Θα πεις στο νηστικό να χορτάσει με προσευχή; Όταν η δίκια σου κοιλιά είναι γιομάτη; Θα σε ακούσει; Να πεις στη γυναίκα υπομονή, «να φοβείται τον άντρα» όταν την έχει δούλα; Τι λες να σκέπτεται μετά; Πόσο καλά τα λέτε; Να μιλήσεις για τι; Για τις προγαμιαίες σχέσεις; Ένα πράμα μας έμεινε, το σεξ, να το κόψουμε κι αυτό; Σε υποχρέωσα να κάνεις σεξ; Εσύ τότε, πως τολμάς να επεμβαίνεις στα προσωπικά μου; Ρε πάτε στο διάολο, από κει που “ρθατε!
Είστε σάπιοι, τελειωμένοι, το ξέρετε, και αυτό φοβάστε. Πάτε να κατασκευάσετε εχθρούς, τους αδύναμους, για να στρέψετε την προσοχή αλλού. Αλλά επειδή είστε εσείς οι υποκριτές το πρόβλημα, ότι κι αν κάνετε, πάντα χαμένοι θα είστε. 

image

image

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2016/02/blog-post_93.html