Θρίλερ με τον Σφακιανάκη – «Τριγμοί» στην Κατεχάκη

wpid-wp-1455821564429.jpeg

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση Σφακιανάκη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε δεκτή η ένσταση του και ακυρώθηκε η μετακίνησή του στη νέα θέση ως προϊσταμένου του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Ωστόσο, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις πως θα παρέμενε στα μέχρι πρότινος καθήκοντά του, τις τελευταίες ώρες κυβερνητικές πηγές και κύκλοι της Κατεχάκη ανέφεραν πως η ακύρωση της μετακίνησης δεν συνεπάγεται αυτοδικαίως παραμονή του Μανώλη Σφακιανάκη στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σφακιανάκης, σύμφωνα με την απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑ.Σ για τις τοποθετήσεις των υποστρατήγων, μετακινήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη θέση του προϊσταμένου Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Πλέον τίθεται μείζον ζήτημα για τον ίδιο τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα ο οποίος νωρίτερα, την Πέμπτη, στη Βουλή είχε αμφισβητήσει ευθέως την ικανότητα του Μανώλη Σφακιανάκη στην υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την οποία ταυτίστηκε, και είχε αποδώσει την αποδοχή της οποίας έχαιρε στην ικανότητά του στις δημόσιες σχέσεις και στις καλές σχέσεις με τα ΜΜΕ. tanea

image