Καλούμε όλο τον κόσμο να κατέβει να αγωνιστεί! Ολοι μαζί Ενωμένοι!

wpid-wp-1455299127736.jpeg

Καλούμε όλο τον κόσμο, όλους τους Ελληνες, όλους όσους κουράστηκαν από τις Ευρωπαϊκές υποσχέσεις και τα Ευρωπαϊκά οράματα δίχως αντίκρισμα, όλους όσους βλέπουν πως δεν πάει άλλο, να ενωθούν με τους αγρότες και να μην κάνουν πίσω ακόμα κι αν χυθεί αίμα! Δίχως ταμπέλες και κόμματα! Μόνο για την Πατρίδα!

Είναι πολύ το άδικο που συσσωρεύτηκε. 7 χρόνια τώρα ζούμε κάνοντας φορολογικό τουρισμό σε μια χώρα στολίδι. 7 χρόνια τώρα ζούμε πληρώνοντας τους «νταβάδες» και τους προδότες μας. 7 χρόνια τώρα ζούμε πληρώνοντας αυτούς που μας δέρνουν!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΩΣ ΕΔΩ! ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!

Ας ενωθούμε όλοι με τα αδέρφια μας τους αγρότες! Ας ενωθούμε κι ας απομονώσουμε τους παρακρατικούς που έχουν παρεισφρήσει ανάμεσα στον αγροτικό κόσμο που έχει κατέβει να βάλει ένα τέλος στην κοροϊδία!

Η Κρήτη που την εμφάνισαν να στηρίζει την παρούσα κυβέρνηση θα είναι αυτή που θα την ξηλώσει παραδειγματικά!

Αδέρφια μας αγρότες, μην κάνετε πίσω! Θέλει προσοχή γιατί θα προσπαθήσουν να καπελώσουν τον αγώνα σας! Θα προσπαθήσουν να σας κάνουν να πάρετε τα πάνω σας, για να σας χτυπήσουν με πλαστικές σφαίρες! Αδέρφια μας αγρότες είναι παγίδα! Τα ΜΑΤ που έτρεχαν σήμερα δεν είναι οι μάχιμοι! Αδέρφια μας αγρότες ετοιμαστείτε για όλα αλλιώς ελάτε πίσω να ετοιμαστείτε για αντάρτικο!

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ!

Η κυβέρνηση με ψέματα για μια ακόμα φορά ξεγέλασε τον λαό. Ο λαός έδωσε μια τελευταία ευκαιρία. Η ευκαιρία σώθηκε!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!

Αδέρφια μας Αγρότες, να γνωρίζετε καλά ο ένας τον άλλο και να απομονώσετε παραδειγματικά τους παρακρατικούς που θα μπουν ανάμεσά σας να σας παρασύρουν σε μονοπάτια που θα εξυπηρετούν τα ΜΑΤ! Αδέρφια μας Αγρότες μην κάνετε πίσω! Αν κάνετε εσείς τότε κανένας δεν μπορεί να πάρει την Ελλάδα και να την δώσει πίσω στους Ελληνες!

image

image

http://katohika.gr/ellada/kaloume-olo-ton-kosmo-na-katevei-na-agonistei-oloi-mazi-enomenoi/