Θα δούμε και την χώρα μας να μετατρέπεται σε Λίβανο της Ευρώπης;

wpid-wp-1459852869383.jpeg

Βόμβες και πυροβολισμοί στην Γαλλία και Βέλγιο,έτοιμα να εκραγούν τα γκέτο των μουσουλμάνων στις ευρωπαικές μεγαλουπόλεις.Αστυνομικοί που αναζητούσαν τους τρομοκράτες στην μουσουλμανική συνοικία Μόλενμπεκ των Βρυξελλών εξυβρίζονται από τους κατοίκους και αν δεν ήταν πολλοί και πάνοπλοι ήταν σίγουρο το λυντσάρισμά τους.

Αυτά και άλλα αποδεικνύουν την απίστευτη απρονοησία των μεταπολεμικών ευρωπαικών κοινωνιών να δεχθούν στους κόλπους τους μεγάλους μουσουλμανικούς πληθυσμούς, είτε διότι κατετρύχοντο από μια κακή συνείδηση για το αποικιοκρατικό παρελθόν τους,είτε διότι χρειαζόντουσαν εργατικά χέρια για την βιομηχανία.

Αντιπαρέρχομαι τα της αποικιοκρατίας,διότι πιστεύω οτι οι πρώην αποικιοκρατούμενοι λαοί επίσης πολλά κέρδισαν από την τεχνολογία και την οργάνωση της Δύσης και τόσες ενοχές δεν δικαιολογούνται,αλλά όσον αφορά στην βιομηχανική πολιτική και έχων υπόψιν το αποτέλεσμα της γκετοποίησης και της ριζοσπαστικοποίησης των μουσουλμάνων στην Δύση, την οποία οι ίδιοι μισούν και από την οποία τίποτε δεν κατάλαβαν, πιστεύω οτι είχε απόλυτο δίκιο ο Κάρολος Μαρξ όταν έλεγε οτι οι καπιταλιστές είναι πρόθυμοι να σου πουλήσουν το σχοινί με το οποίο θα τους κρεμάσεις.

Η αποτυχία της ιδέας της πολυπολιτισμικής κοινωνίας είναι πλήρης και δείχνει εκτός από τα όρια της ανοικτής κοινωνίας και τα όρια του Διαφωτισμού της Δύσης,σύμφωνα με τον οποίον η Ισότητα,η Ελευθερία και η Αδελφότητα μπορούν να γίνουν ένας παγκόσμιος πολιτισμός.

Οι βόμβες των Βρυξελλών και οι σφαίρες των Παρισίων απέδειξαν οτι οι παραπάνω έννοιες,ούτως ή άλλως αντιθετικές μεταξύ τους,σε αλλότριους μουσουλμανικούς πληθυσμούς,για τους οποίους η πιο συχνή καθημερινή λέξη είναι το Insallah (ίνσαλα,θεού θέλοντος) μην αφήνοντας ούτε τον ελάχιστο ζωτικό χώρο στην ανθρώπινη ελεύθερη βούληση,είναι τελείως ξένες,πράγμα που αποδεικνύει οτι χριστιανοί και μουσουλμάνοι δεν ζουν μαζί.

Οι ευρωπαϊκές πόλεις κάθονται πάνω σε ωρολογιακές βόμβες και όσο το ενωρίτερα το συνειδητοποιήσουν και ξυπνήσουν οι Ευρωπαίοι,όσο είναι ακόμα περισσότεροι από τους μουσουλμάνους,τόσο το καλύτερο.

Η Δύση απαιτείται να μελετήσει και να εφαρμόσει μια νέα πολιτική ανάσχεσης του νέου κινδύνου,όπως πολιτική ανάσχεσης(containment) την συμβούλευσε να κάνει έναντι του Διεθνούς Κομμουνισμού ο Αμερικανός διπλωμάτης George Kennan το 1950 και ευτυχώς εισακούσθηκε.

Σήμερα ο νέος κίνδυνος λέγεται ισλαμισμός και ως γνήσιοι ηλίθιοι τον εισάγουμε στην ήπειρό μας και στις πόλεις μας εμείς οι ίδιοι.Ανάσχεση λοιπόν τώρα.

Προσπαθούν οι πολιτικοί να μας πείσουν οτι δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες.Ας μας εξηγήσουν τότε γιατί έχουν την σημαία του ΙΣΙΣ στα κινητά τους,γιατί έδιωχναν την Αστυνομία στο Μόλενμπεκ,γιατί επί μήνες έκρυβαν τον Αμπντεσλάμ,γιατί δέρνουν και απειλούν με μαχαίρια Έλληνες αστυνομικούς,γιατί δεν σέβονται τις υποδείξεις των ελληνικών αρχών,γιατί στέλνουν τα παιδιά τους να πολεμήσουν με τον ISIS και πολλά ακόμα γιατί,στα οποία μια άθλια πολιτική ηγεσία το μόνο που αντιτάσσει είναι ο…ανθρωπισμός.

Οι μουσουλμάνοι το μόνο που θέλουν από την Δύση είναι τα επιδόματά της και την ελευθερία να την κάνουν μουσουλμανική,όταν οι δημογραφικές εξελίξεις το επιτρέψουν.

Στα καθ’ημάς μια μουγγή και ενοχική Δεξιά και μια Αριστερά(πασοκική,ριζοσπαστική-συριζαική και κομμουνιστική) η οποία έχει χάσει εκτός από τα λογικά της και κάθε ίχνος πατριωτισμού(ακόμη και τις μαθητικές παρελάσεις θέλουν να καταργήσουν οι τρισάθλιοι) επιτρέπουν καραβιές μουσουλμάνων να καταφθάνουν καθημερινώς,μεταθέτοντας τα ευρωπαϊκά σύνορα στα Σκόπια και κατηγορώντας τους κεντροευρωπαίους για…αντιευρωπαισμό,την στιγμή που τα κράτη του Βίζεγκραντ έκαναν ότι θα έκανε κάθε σώφρων άνθρωπος.

Έκλεισαν τα σύνορά τους στους αλλότριους μουσουλμανικούς πληθυσμούς και άφησαν τους ηλίθιους Έλληνες να παριστάνουν τους ανθρωπιστές και να αφήνουν την χώρα τους να κατακλύζεται από αλλοεθνείς,οι οποίοι κάποια ημέρα θα την καταλάβουν (ελπίζω να μην ζήσω τόσο και να δω κάτι τέτοιο).

Ο διεθνισμός της Αριστεράς έχει διαστρεβλωθεί τόσο πολύ που την έχει απογυμνώσει από κάθε ίχνος πατριωτισμού

.Ο γράφων,αν και απευθύνεται σε ώτα μη ακουόντων, επαναλαμβάνει την πρόταση- έκκληση για παράταξη του Στόλου στο Αιγαίο με αποστολή την παρεμπόδιση της απόβασης άλλων προσφύγων και λαθρομεταναστών στα νησιά μας πάση θυσία (μεταφορικώς και κυριολεκτικώς).

Δείτε το και ως μια ευκαιρία να δείξουμε στην Τουρκία οτι εκεί είναι Ελλάδα και γκρίζες ζώνες δεν χωρούν στο Αιγαίο.Διαφορετικά, ετοιμαστείτε να δείτε την χώρα σας να μετατρέπεται σε Λίβανο της Ευρώπης.

*Ο Ιωάννης Ξηρός είναι Ταξίαρχος ε.α

image

veteranos
http://katohika.gr/ellada/tha-doume-kai-tin-xora-mas-na-metatrepetai-se-livano-tis-europis/