Γεια σου γενικέ Παπαδόπουλε… όνομα και πράγμα! (βίντεο)

wpid-wp-1459948575390.jpeg

Το έχει μάλλον το επίθετο…
Ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλης Παπαδόπουλος έδειξε πώς αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση την ενημέρωση…

image

Όταν έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά, το οποίο έχει «βουλιάξει» από τους πρόσφυγες/μετανάστες/λάθρο/ΜΚΟ, που δεν διστάζουν να θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τα παιδιά τους, προκειμένου να «ενημερώσει» μαζί με άλλους δύο ΓΓ (από το υπουργείο Εσωτερικών και το υπουργείο Άμυνας), το πρώτο πράγμα που αποφάσισε να κάνει ήταν να πει στους δημοσιογράφους ότι πρέπει να μην είναι παρόντες στην ενημέρωση που θα έκαναν στον καταυλισμό.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε στους δημοσιογράφους ότι ο λόγος που ζητά να αποχωρήσουν οι κάμερες είναι γιατί δεν θέλει να δει… την εικόνα του το μεσημέρι. «Λοιπόν ακούστε ειναι ευθύνη όλων μας και των media και δικό μας, μην τραβάτε. Μην δω τους εαυτούς μας το μεσημέρι στην τηλεόραση. Γιατι προσωπικά έχω την ευθύνη της εικόνας μου και της εικόνας και των υπολοίπων. Ακούστε με λίγο είμαι ο γενικός γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής» ήταν το… διάγγελμα του κ. Παπαδόπουλου.

image