Ο Σουλτάνος Ερντογάν στον Αστέρα Βουλιαγμένης, το Mega, τα media shops και ο Acun Ilıcalı

wpid-wp-1462640596876.jpeg

Mια ανάσα από την παράδοση στη Νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία-εκείνη του Σουλτάνου Ερντογάν- βρίσκεται η χώρα μας. Ηδη μηχανισμοί του βαθέως Τουρκικού Κράτους εγκαθίστανται στην Αθήνα, εδώ όπου οργιάζουν οι πράκτορες της ΜΙΤ την ώρα που το εγχώριο παρακράτος έχει άλλα ενδιαφέροντα.

Το άστρο του Τούρκου καναλάρχη, Acun Ilıcalı, ανατέλλει την ώρα που δύει εκείνο του MEGA.

O Ilıcalı όπως είναι γνωστό έχει ήδη ιδρύσει στην Ελλάδα Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής Τηλεοπτικών Προγραμμάτων.

Κατά πάσα πιθανότητα ο δραστήριος Τούρκος καναλάρχης θα είναι εκείνος που θα δημιουργήσει στην Ελλάδα το NEO MEGA καθώς μέρα με τη μέρα μειώνονται οι πιθανότητες το Mega να παραμείνει ως έχει. Καθώς η κυβέρνηση ασκεί ασφυκτικό έλεγχο στις δανειοδοτήσεις των ΜΜΕ οι εν δυνάμει επενδυτές είναι αναγκασμένοι να διερευνήσουν με τα media shops το ύψος των διαφημιστικών πακέτων που θα μπορούσαν να διοχετευθούν στο κανάλι.

Κι αυτό γιατί υπάρχουν περιπτώσεις media shops τα οποία σε βάρος των πελατών και των προϊόντων τους διοχετεύουν την διαφήμιση με όρoυς  πελατειακών σχέσεων που επιτρέπει σε εμπορικούς των ΜΜΕ να πλουτίζουν με την ίδια άνεση που στελέχη των media shops αποκτούν lofts με θέα στο Λονδίνο, τερματίζουν την εμπειρία του νεοπλουτισμού με πανάκριβους εισαγόμενους φοίνικες για τις χασιέντες τους στο Λεκανοπέδιο Αττικής, απολαμβάνουν διακοπές κροίσων ενώ διατηρούν στην αλλοδαπή τις μητρικές εταιρίες και συνήθως παρουσιάζουν ζημίες στην Ελλάδα.

Μετά από καταγγελίες εκδοτών που αισθάνηκαν ριγμένοι τα συγκεκριμένα στελέχη βρίσκονται ήδη στο μικροσκόπιο των Ελεγκτικών Αρχών κάτι που δεν διευκολύνει-το αντίθετο- τις συμφωνίες για πακέτα τα οποία θα μπορούσαν να διασφαλίσουν σε φιλόδοξους νέους καναλάρχες ότι δεν θα χάσουν τα λεφτά τους. Κάποιους δε από δαύτους τούς καταδιώκει και το παρελθόν με επίπονες δικαστικές διαμάχες.

Ο Τούρκος Acun Ilıcalı δεν έχει ανάγκη δάνεια ούτε διαφημιστικά πακέτα για το εν Ελλάδι τηλεοπτικό εγχείρημά του. Η πρόσβαση στην οικογένεια Ερντογάν και η πολύ καλή προσωπική σχέση με τον γιο του Τούρκου Προέδρου τού επιτρέπουν να απολαμβάνει χαλαρός από τον Αστέρα της Βουλιαγμένης (μια Χερσόνησο την οποία οι Τούρκοι φεύγοντας την παραχώρησαν με τα περίφημα χοτζέτια στην Εκκλησία της Ελλάδας και σε κάποιους ιδιώτες) το δημιούργημά του.

Εδώ- στην Βουλιαγμένη- φιλοδοξεί να περάσει τα γηρατειά του και ο Ταγίπ Ερντογάν φιλοξενούμενος στην έπαυλη των φίλων του που εξαγοράζουν τον Αστέρα Βουλιαγμένης και οι οποίοι διατηρούν καλή σχέση και με τον νέο Εθνικό μας καναλάρχη Acun Ilıcalı.

Οι Μέρκελ και Σόιμπλε έχουν κάθε καλή διάθεση να συμβάλουν στον τουρκικό επεκτατισμό και να τον διευκολύνουν σπρώχνοντας την Ελλάδα εκτός ευρώ μέσα στο 2016.

Ετσι απροστάτευτο το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος θα βρίσκεται στο έλεος των Τούρκων οι οποίοι θα το καταλάβουν χωρίς αντίσταση! Ηδη ο υπ. Εθνικής Αμυνας δίνει στην Καθημερινή μια γεύση από το κοντινό μέλλον της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Στον κίνδυνο «θερμού επεισοδίου ή σοβαρού ατυχήματος στο Αιγαίο» αναφέρεται ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος εξαιτίας της αυξημένης παραβατικότητας από την Τουρκία.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή, ο Πάνος Καμμένος εκτός από τις υπερπτήσεις και τις παραβιάσεις αναφέρεται και στις παρενοχλήσεις των πλοίων του ΝΑΤΟ που περιπολούν στο Αιγαίο.

Περιγράφει μάλιστα και ένα περιστατικό όπου ο κυβερνήτης ολλανδικής φρεγάτας ήρθε αντιμέτωπος με επικίνδυνους ελιγμούς τουρκικής τορπιλακάτου κι αμέσως ενημερώθηκε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ. Ο κ. Καμμένος συμπληρώνει πως στη συνέχεια εξήγησε στον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ πως ότι «αν συμβεί ατύχημα την ευθύνη θα την φέρει αποκλειστικά η Τουρκία».

Ο Ταγίπ Ερντογάν και οι φίλοι του βουλιάζοντας στους καναπέδες του τουρκικού Αστέρα Βουλιαγμένης με θέα τον κόλπο θα παρακολουθούν σε γιγαντιαίες οθόνες τούρκικα σήριαλ την ώρα που εσύ, χρεοκοπημένο γιουσουφάκι, θα τρέχεις να τους σερβίρεις στα 4.

Αυτό είναι το μέλλον που σού ετοιμάζουν ανόητε…

image

Mustafa Kemal Atatürk
Aναγνώστης
http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-739/