ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

ImageGen

Περισσότεροι από 100.000 Έλληνες σκοτώθηκαν σε τροχαία τα τελευταία 40 χρόνια. Αυτή είναι η πρώτη μου κουβέντα για το σκοτωμό του γνωστού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, σα σήμερα 18 Φεβρουαρίου, το 2016.

Δεν το ηξερα το παλληκάρι, δεν τον είχα ακούσει ποτέ, απλά είχα υπ” όψιν το σουξέ του, το ότι έφθασε να είναι πρώτο όνομα και γι” αυτό ο θάνατός του με το αυτοκίνητό του πήρε δημοσιότητα, ασφαλώς σε έκταση αδικαιολόγητα μεγάλη, ίσως και ανεξήγητη. Άλλο θέμα αυτό.

Την είπα την πρώτη κουβέντα μου για τα τροχαία με αφορμή το θανατηφόρο δυστύχημα του Π. Π., το αυτοκίνητο του οποίου έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα. Έχω και μια δεύτερη κουβέντα. Τα τελευταία επίσης 40 χρόνια, από τρακαρίσματα κι άλλα ατυχήματα στους δρόμους με αυτοκίνητο, έμειναν ανάπηροι 300.000 Έλληνες.

Να προχωρήσω σε μια τρίτη κουβέντα; Περισσότεροι από 2 εκ. Έλληνες το ίδιο διάστημα από τροχαία τραυματίστηκαν, χωρίς να σακατευτούν.
Ένα τελευταίο. Η Ελλάδα έχει το ρεκόρ στα τροχαία.Λες και μας την έχει πέσει μια επιδημία δηλητηριώδη και θανατηφόρα που δεν λέει να περάσει. Είμαστε οι πρώτοι. Από τότε που ο Έλληνας γνώρισε το αυτοκίνητο, σου λέω την τελευταία μου κουβέντα, βρήκε αυτό που περισσότερο από κάθε τι άλλο τον σκοτώνει.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη