Παραιτήθηκαν οι Ωνάσηδες του ΑΔΜΗΕ που είχαν μισθούς 20.000 ευρώ το μήνα

20150723_ADMHE

Παραιτήθηκαν οι Ωνάσηδες του ΑΔΜΗΕ. Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, οι οποίοι πληρωνόντουσαν λες και ήταν κορυφαία στελέχη της APPLE με 20.000 ευρώ το μήνα από το κράτος της Κολομβίας των Βαλκανίων, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Γύρευε πόσοι άλλοι τέτοιοι είναι ταμπουρωμένοι στους δημόσιους οργανισμούς του χρεοκοπημένου κράτους που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ όσοι αιώνες και να περάσουν. Σας θυμίζουμε, τους δύο αστυνομικούς που υπηρετούσαν μέχρι πρόσφατα αποσπασμένοι στη φρούρηση της Μελίνας Μερκούρη. Αυτό το κράτος είναι μεγάλο μπουρδέλο. Διαβάστε τώρα το σχετικό ρεπορτάζ.

Αποδεκτές έγιναν από τον υπουργό Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη οι παραιτήσεις των επικεφαλής του ΑΔΜΗΕ μετά την αποκάλυψη για τους χρυσούς μισθούς σε δύο στελέχη του, αλλά και την καταβολή αναδρομικών ύψους 200.000 ευρώ. Σχετική επίκαιρη ερώτηση έκανε στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας. Όπως σημειώνεται από το υπουργείο Ενέργειας:
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ κ.κ. Μανώλη Κορωνιωτάκη και Ιωάννη Μπλάνα, αντίστοιχα.
Οι επικεφαλής του ΑΔΜΗΕ ανέφεραν ότι η αλλαγή της αποζημίωσης τους έγινε νομότυπα και σύμφωνα με τους όρους των συμβάσεων που είχαν υπογράψει. Ωστόσο, δεσμεύθηκαν να επιστρέψουν άμεσα τα ποσά που τους καταβλήθηκαν και έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του Υπουργού, ο οποίος τις έκανε αποδεκτές.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη