ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΗ ΣΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ!

lock

Ενα αγνωστο συγκλονιστικό ντοκουμέντο αποκαλύπτουμε σήμερα με αφορμή τη μεγάλη εθνική απώλεια του ναυάρχου Λεωνίδα Βασιλικόπουλου. Του πρώην Αρχηγού της ΕΥΠ -αλλά και Αρχηγού ΓΕΝ που κηδεύεται την Τρίτη στο Α” νεκροταφείο…

> Ενα απόρρητο περιστατικό που δείχνει απ τη μία το μεγαλείο της φυλής,αλλά κι απ την αλλη αποδεικνύει πως μερικές δεκαετίες πριν υπήρχαν αφανείς ευεργέτες της πατρίδας, ευπατρίδες που τα εδιναν ολα για την Ελλάδα χωρίς ανταλλάγματα με σκληρούς όρους οπως να μην μαθευτεί ποτέ οτι πίσω απο γενναίες δωρεές ηταν το όνομά τους….
> Τον καιρό που ο θρυλικός ναύαρχος ηταν αρχηγός ΓΕΝ και μόλις η χώρα είχε ξεπεράσει τον εφιάλτη της κρίσης με την Τουρκία το 1987, ο αρχηγός του Ναυτικού ειδοποιείται απ τη φρουρά της Πύλης του Πενταγώνου . «Ενας παράξενος γεράκος με μαύρο ναυτικό κασκέτο και μια βαλίτσα επιμένει να ανέβει επάνω να σας δει επειγόντως»!!!!
> -Ποιό είναι το ονομά του ρωτά ο Βασιλικόπουλος;
> -Ισχυρίζεται πως ονομάζεται Γιάννης Λάτσης.
> -Ανεβάστε τον στο γραφείο μου με συνοδεία ταχύτατα.-δίνει την εντολή ο Αρχηγός του Ναυτικού.
> Ο μεγαλοεφοπλιστής και δαιμόνιος επιχειρηματίας ανεβαίνει στο γραφείο του Αρχηγού και μπροστά στα εκπληκτα μάτια ολων των παρευρισκομένων ανοίγει την περίφημη βαλίτσα που ήταν αςσήκωτη και γεμάτη με εναν θησαυρό εκατομμυρίων ταξινομημένο σε δεσμίδες χιλιάρικων . «Είναι για το Πολεμικό Ναυτικό μας . Μάζεψα οτι βρήκα και τόφερα να το παραδώσω σε σας. Δεν θέλω καμμία δημοσιότητα. Εκανα το χρέος μου.Κάντε Ναυαρχε το δικό σας….».
> Το ποςσόν απ την καταμέτρηση προκάλεσε ζαλάδες αφού ο Βασιλικόπουλος ζήτησε παρουςσία αξιωματικών να καταμετρηθεί ο θησαυρός και να πάει για τις ανάγκες του Στόλου.
> Κανείς δεν εμαθε το παραμικρό. Και φυσικά κανείς δεν διανοήθηκε να αγγίξει αυτήτην προσφορά που ήταν για «το αγιότερον και τιμιότερον». Την πατρίδα!
> Φανταστείτε, αυτά τα ποςσά να έπεφταν στα χέρια επιτήδειων που τα επόμενα χρόνια είχαν δοσοληψίες με τη Δικαιοςσύνη για διασπάθηση δημοςσίου χρήματος, με μίζες και λαμογιές δισεκατομμυρίων….
> Κι ομως, ο θαρραλέος Ναύαρχος που ζούσε λιτά τα τελευταία χρόνια της ζωής του με μια πετσοκομένη σύνταξη και χρέη -αν και διετέλεσε και αρχηγός της ΕΥΠ-εχοντας πρόσβαση στα πιο ακριβά μυστικά της χώρας, δίδαξε ήθος κι αφησε ισχυρές παρακαταθήκες….

http://www.hellasforce.com