Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΙ Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Καλαϊτζής-σκίτσο-440x326

Mόνο ζηλιάρηδες θα μπορούσαν να επικρίνουν έναν Έλληνα πολιτικό καρδιοκατακτητή ο οποίος ανταγωνίζεται τις επιδόσεις του Φρανσουά Ολάντ και του Ντομινίκ Στρος Καν.

Αλλωστε τι πιο ευχάριστο για την ξεκούραση του πολεμιστή του φωτός Μιλτιάδη από το γυναικείο φύλο.

Ο Μιλτιάδης που μάχεται καθημερινά με τα προβλήματα του εφοπλισμού, με βατραχανθρώπους του Λιμενικού και λαθρομετανάστες, ο Μιλτιάδης που συλλαμβάνει εμπόρους ναρκωτικών είναι λογικό να αναζητά κλεφτές στιγμές ανεμελιάς σε γυναικεία λιμάνια.

Τα τρόπαια του Μιλτιάδη αποδεικνύουν άλλωστε ότι διαθέτουμε επιτέλους μια πανταλονάτη κυβέρνηση.

Σίγουρος λοιπόν για την παραμονή του στην κυβέρνηση ήταν όπως φαίνεται ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος το προηγούμενο σαββατοκύριακο, εκείνο πριν τον ανασχηματισμό, βρέθηκε στην Πάρο.

Εκεί έφαγε παρέα με την γνωστή και sexy ηθοποιό και επιχειρηματία Χριστίνα Παππά και παρασυρόμενος από την χαλαρή διάθεση του καλοκαιριού, άπλωσε λίγο παραπάνω το χεράκι όπως φαίνεται στην φωτογραφία που δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα».

Πάντως από το φωτογραφικό κλικ, δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα η ηθοποιός…

varvitsiotispappa

Κι αν η Χριστίνα ήταν ένα τρόπαιο του Σαββατοκύριακου, η εφοπλίστρια Μελίνα Τραυλού είναι κάτι παραπάνω, κάτι πιο δομικό στη ζωή του.
Σύμφωνα με την RealLife, γνωρίζονταν και είχαν φιλικές σχέσεις. Όμως τα πράγματα άλλαξαν τον περασμένο Φεβρουάριο, οπότε οι δυο τους συναντήθηκαν στη Βόρεια Κορέα και ήρθαν πιο κοντά…

Ο Υπουργός ήταν επίσημος καλεσμένος της εφοπλίστριας για την παραλαβή του νεότευκτου πλοίου Naptune Galene.
Μάλιστα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, είχε σχολιάσει ότι με τη συγκεκριμένη επένδυση, η Neptune Lines και η ιδιοκτήτρια οικογένεια Τραυλού «όχι μόνο αυξάνουν τη δυναμικότητα της επιχείρησης τους, αλλά ταυτόχρονα αυξάνουν το εθνικό κεφάλαιο…»

Όταν μετά ο Υπουργός και η εφοπλίστρια επέστρεψαν στην Ελλάδα, συνέχισαν τις συναντήσεις τους και… όπως βλέπεις στις φωτογραφίες της RealLife, πλέον ο ένας είναι πολύ τρυφερός με τον άλλον. Όπως εκείνο το Σάββατο της 22ας Μαρτίου που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, σε γνωστό εστιατόριο-καφέ της Βουλιαγμένης…http://kourdistoportocali.com/