Μια συγκινητική ιστορία αγάπης -Τους χώρισαν στην εφηβεία, παντρεύτηκαν στα 65 τους στη Ρόδο [εικόνες&βίντεο]

image82

Η αγάπη θα σε βρει όπου και να πας, όπου και να είσαι, σε όποια ηλικία. Ο Κεν και η Αντζελα από τη Βρετανία έζησαν έναν μεγάλο έρωτα στην εφηβεία τους το 1967.

Εκείνος ήταν 17 και εκείνη 16. Οι γονείς τους όμως τους χώρισαν λόγω του νεαρού της ηλικίας τους με αποτέλεσμα να περάσουν περίπου σαράντα χρόνια χωριστά χωρίς να έχουν επαφές, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει και οι δύο οικογένειες.

Πριν από τρία περίπου χρόνια, ο Κεν πήρε την απόφαση να ξαναβρεί τον πρώτο του έρωτα και ο μοναδικός τρόπος ήταν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχοντας και οι δύο χάσει το έτερον τους ήμισυ, ξεκίνησαν διαδικτυακή συνομιλία η οποία διήρκησε περίπου δύο χρόνια.

Έπειτα, πήραν την απόφαση να βρεθούν από κοντά. Ο Κεν, μιλώντας στη «Ροδιακή» ανέφερε ιδιαίτερα συγκινημένος πως πάντοτε πίστευε ότι κάποτε θα ξαναβρεθούν και πως κάποια στιγμή θα είναι μαζί, ενώ τόνισε «όταν την αντίκρισα κατάλαβα ότι ήταν ακόμα η μεγάλη μου αγάπη, ενώ συνέχισα να την βλέπω σαν την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου».

Μάλιστα ο Κεν, όταν ένα χρόνο μετά την επανασύνδεσή τους αποφάσισε να τη ζητήσει σε γάμο, αυτό, όπως εξήγησε ο ίδιος, το έκανε γονυπετής, ενώ η Άντζελα συμπλήρωσε «ο Κεν είναι ένας αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος».

Η αγάπη της Άντζελας για την Λίνδο, τους έφερε πριν από μερικές μέρες στο Ελληνικό νησί προκειμένου να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους επισφραγίζοντας με τον τρόπο αυτό την αγάπη τους.

Μαζί τους οι φίλοι και οι συγγενείς που παραβρέθηκαν και στο μυστήριο του γάμου, έντεκα άτομα στο σύνολο και όλοι τους ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη Λίνδο. «Περάσαμε υπέροχα στη Λίνδο, είναι πολύ ρομαντικά εδώ και γι” αυτό το λόγο επιλέξαμε να παντρευτούμε εδώ», τόνισε μεταξύ άλλων η Άντζελα.

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια τους από τον πρώτο τους γάμο αλλά και στενούς οικογενειακούς φίλους, πραγματοποίησαν το όνειρο ζωής τους.