ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ … οι μαλάκες αντέχουν σαν Ελληνες

image82

Το μήνυμα της κάλπης διαδόθηκε σαν αστραπή έως τα πέρατα της υφηλίου. Τέρμα πια στο παραμύθι με το «σοφό λαό». Γιατί τούτος ο λαός είναι τόσο «σοφός» που, εφόσον βγήκε στις αγορές και διαθέτει και πρωτογενές πλεόνασμα, νιώθει περήφανος και περνάει άρχοντας και δεν έχει καμία απολύτως ανάγκη να στέλνει μηνύματα διαμαρτυρίας και να αμαυρώνει την εικόνα του στο εξωτερικό και στους τουρίστες.. Μην είμαστε και αγνώμονες άλλωστε..
Είναι τόσο σοφός που ενώ έχει την ευκαιρία να πει μια φορά, έστω και στα κρυφά μέσα από την κάλπη και χωρίς να ρισκάρει την κυβερνητική σταθερότητα εκείνων που των ξεσκίζουν ανελέητα, ένα μικρό όχι, να δείξει μια μικρή δυσφορία, να πει ένα χαλαρό φτάνει ρε μάγκες δεν αντέχω άλλο, αντιθέτως επικροτεί και επιβραβεύει τον βιασμό του και ζητάει και άλλο για τον απλούστατο λόγο γιατί του αρέσει και γουστάρει..
Είναι τόσο σοφός που για τρίτη φορά συνειδητά και υπεύθυνα επιλέγει τους φασίστες και τους νεοναζί γιατί τους γουστάρει τρελά, παρότι γνωρίζει πολύ καλά ότι οι μισοί είναι στη φυλακή όχι για τις ιδέες τους αλλά ως παραστρατιωτικοί εγκληματίες. Είναι σαφέστατο πια ότι ένα 16% και βάλε έχει ανάγκη από στρατιωτικές διαταγές. Από βλαμμένους αρχηγίσκους σαν τον Κασιδιάρη να του δίνουν στρατιωτικά παραγγέλματα, εν δυο κάτω, εν δυο κάτω, εγέρθητος, προσχή!! Έτσι του αρέσει ρε παιδιά δεν είναι αγανακτισμένος, τέρμα το παραμύθι των αγανακτισμένων, έτσι θέλει ο λαός τελεία και παύλα!!!
Είναι τόσο σοφός που μπερδεύτηκε ανάμεσα σε σώβρακα και ποδοσφαιρικές φανέλες. Έκανε τη μπάλα του θρησκεία και τον δήμο του γήπεδο και κερκίδα για να δοξάζει τους εφοπλιστές του! Στον Βόλο και στον Πειραιά η Ελλάδα αναστενάζει..
Και τέλος επειδή είναι και πολύ σοφός και πολύ μοντέρνος και γουστάρει τρελά και το λάϊφστάιλ, την ερχόμενη Κυριακή θα κορυφώσει την πάνσοφη εκσπερμάτιση του ονειρευμένος να τον σώσουν ποτάμια και σακίδια!!!
Δικαίως λοιπόν το μήνυμα της κάλπης «ξεσκίστε τους Έλληνες τους αρέσει» διαδόθηκε σαν αστραπή στα πέρατα της οικουμένης και πλακώσανε και οι γύφτοι και όλα τα αρπαχτικά της υφηλίου.. Στο εξής θα είναι πιο εύκολο να αποκτήσεις ιδιωτική παραλία παρά να την βρείς ελεύθερη.. Λυπάμαι πολύ αδέρφια αλλά δεν μας παίρνει πια να λέμε ότι «οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες». Πιο αληθινό είναι να λέμε ότι οι μαλάκες αντέχουν σαν Ελληνες!!!