Πραξικόπημα Παπούλια ο οποίος απαίτησε με το στανιό εθνική συναίνεση για να κουρευτούν τα δάνεια της διαπλοκής!

Αλέξης Τσίπρας>Ζητάμε τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για τη διεξαγωγή εθνικών εκλογών πριν από την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας!

Πιο προκλητικός από ποτέ και σχεδόν υποταχτικός της Μέρκελ ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας απαίτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει τουμπεκί και να υποκύψει σε εθνική συναίνεση με πρόφαση τα εθνικά προβλήματα!

Ετσι θα έχουν την ευχέρεια οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες και οι εγχώριοι μηντιάρχες να δουν τα δάνειά τους να κουρεύονται και να ξεκινάνε από την αρχή τα θαλασσοδάνεια της διαπλοκής.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνοδεύονταν από την γοητευτική Ζωή Χαλιδιά, από την μεριά του υπογράμμισε την ανάγκη να δοθεί το μήνυμα ότι η δημοκρατία δεν είναι κίνδυνος στη χώρα που γεννήθηκε, στον διάλογο που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ακολουθεί ο διάλογος των δύο ανδρών

Αλέξης Τσίπρας: «Πήρα την πρωτοβουλία να σας συναντήσω κύριε πρόεδρε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι,με κρίσιμες επιλογές με την πλειοψηφία των πολιτών να είναι σε δυσχερέστατη θέση. Πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα ότι η δημοκρατία δεν είναι κίνδυνος στη χώρα που γεννήθηκε. Χρειάζεται στοιχειώδης πολιτική συνεννόηση να προχωρήσουμε συντεταγμένα και ομαλά ώστε ο λαός να αποφασίσει και να κρίνει πιο από τα δύο μονοπάτια που ανοίγονται μπροστά του, θα ακολουθήσει».

Κάρολος Παπούλιας: «Συμφωνώ ότι είναι κρίσιμη η περίοδος και ότι επιβάλλεται η ενότητα των πολιτικών δυνάμεων, ένα ελάχιστο συναίνεσης για την αντιμετώπιση των οικονομικών και διεθνών προβλημάτων. Ίσως με έχουν επηρεάσει τα χρόνια που ήμουν στο Υποργείο Εξωτερικών. Τα εθνικά προβλήματα είναι σε κρίσιμη στιγμή και οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να τα αντιμετωπίσουν από κοινού για όλους τους παραπάνω λόγους. Χρειάζεται μίνιμουμ συναίνεσης όλα τα άλλα θα τα βρούμε αυτή είναι η θέση μου».

http://kourdistoportocali.com/post/39118/papoulia