Ο ΜΙΝΩΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗ ΛΙΑΡΕΛΗ! ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

wpid-wp-1473417062840.png

Βράζουν τα Σπάτα….Δημοσιογράφοι και τεχνικοί κάθονται πάνω σε αναμμένα κάρβουνα….!  Το ρεπορτάζ μας είναι τσεκαρισμένο από 2 πλευρές…

Μέσα στο χαμό με τις τηλεοπτικές άδειες μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στον τηλεοπτικό σταθμό Αnt1 που κέρδισε μια από τις τέσσερις άδειες αλλά μεγάλο τίμημα 75 εκατ. ευρώ.
Και ενώ όλοι πανηγύριζαν ο πατέρας Κυριακού ήταν έξαλλος με το υπερβολικό τίμημα και απορεί γιατί ο ΣΚΑΙ πήρε την άδεια με 43 εκ. και ο Ant1 με 75. Ο ίδιος μάλιστα χρέωσε τον όλο χειρισμό στον γενικό Διευθυντή του Ομίλου ΑΝΤ1, και δημοσιογραφο, Στρατή Λιαρέλη. Πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μας κάνουν λόγο για άγριο βρισίδι που άκουσε ο Λιαρέλης από τον δημιουργό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1. Συγγενής – δημοσιογράφος του κύριου Κυριακού μιλώντας σε παρέα δημοσιογράφων «ο γέρος χαστούκισε τον Λιαρέλη», λέγοντας του «τι χαζογελάς… Ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά;»

Ο κακομαθημένος γιος…

Ο ισχυρός άντρας του σταθμού ρίχνει την ευθύνη στον εκπρόσωπο του Ant1 στη δημοπρασία Στρατή Λιαρέλη και ζητάει από τον γιο του Θόδωρο Κυριακού να απεμπολήσουν την άδεια. Ο υιός παρουσιάζεται αντίθετος σε μια τέτοια ιδέα με τον πατέρα να επιμένει στην άποψή του. Πιθανολογείται ότι στη διαμάχη αυτή θα επικρατήσει η άποψη του υιού ο οποίος αποτελεί το μέλλον του ομίλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μίνωας Κυριακού μέχρι τώρα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το Στρατή Λιαρέλη.


Πηγή