«Βαγγέλη σέξι, ο κ@λος σου να φέξει»

wpid-wp-1441389559520.jpeg

♦ Πολύ αυθάδης η Σία Κοσιώνη. Εκοψε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στον αέρα με τη δικαιολογία ότι τελείωσε το δελτίο ειδήσεων, προκαλώντας τη δικαιολογημένη οργή της απερχόμενης προέδρου της Βουλής.

♦ Κυρία Κοσιώνη, όταν έχετε προσκεκλημένη την κυρία Κωνσταντοπούλου να είστε προετοιμασμένη να ξενυχτήσετε και να φτάσετε μέχρι τις 10 το πρωί.

♦ Η Ζωή ήταν η γνωστή Ζωή και ξύπνησε την πιο αδιάφορη και κοιμισμένη προεκλογική περίοδο που διάγουμε. Και είχε πολύ σκληρό και μανιασμένο αντίπαλο απέναντί της. Βρήκε τον μπελά της. Δεν μπορούσε να διακόψει την αγριεμένη Κοσιώνη.

♦ Η συνέντευξη, τρόπος του λέγειν, έκλεισε απότομα σε υψηλότατους τόνους από τις δύο μονομάχους. Συνεχίστηκε ο άγριος καβγάς στο καμαράκι για το ντεμακιγιάζ. Το πτώμα που ανευρέθη δεν ξέρουμε σε ποια ανήκει.

♦ Μια απόδειξη πόσο αδιάφορες και της πλάκας είναι αυτές οι εκλογές. Ο Μπερμπάτοφ είχε περισσότερο κόσμο στην παρουσίασή του στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, από όσο κόσμο είχαν όλες μαζί οι συγκεντρώσεις όλων των κομμάτων την τελευταία βδομάδα.

♦ Το Ποτάμι πήρε ένα σωρό αθλητές, ηθοποιούς, δημοσιογράφους. Χωρίς τον Μπερμπάτοφ δεν κάνει όμως τίποτα.

♦ Ελάχιστος κόσμος πατάει στις συγκεντρώσεις. Τα κόμματα για να τους προσελκύσουν θα κάνουν προσφορές, όπως οι εφημερίδες.

♦ Χθες στην ομιλία του Μεϊμαράκη στα Χανιά ήταν-δεν ήταν 300 άτομα. Τηλεφώνησα να μην αρχίσει η ομιλία γιατί έρχομαι και το έκαναν.

♦ Η Φώφη και ο Θεοχαρόπουλος θα μιλήσουν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Λαμία. Λόγω όμως των τεράστιων κενών που προβλέπονται στους θεατές, θα γίνει κανονικά ο αγώνας της τοπικής ομάδας.

♦ Ο Στ. Θεοδωράκης θα μιλήσει σήμερα στη Λάρισα, στην οδό Μανδηλαρά 244, 5ος όροφος, στην γκαρσονιέρα, όπως βγαίνουμε απέναντι από το ασανσέρ.

♦ Ελάχιστος κόσμος μέσα, στην ομιλία του Μεϊμαράκη, αλλά πολύς απέξω. Οταν έβγαινε ρίχτηκαν 1.000 μπαλοθιές. Καμία ευτυχώς δεν τον πέτυχε.

♦ «Κερδίζουμε το αύριο», το νέο σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, που λανσάρισε ο Τσίπρας στο Αιγάλεω. Πάει περίπατο το «Μόνο μπροστά». Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί όμως τέρας πρωτοτυπίας και το καινούργιο σλόγκαν. Χρειάζεται και λίγη τρέλα. Οχι σκέτο «κερδίζουμε το αύριο». Αλλά:

-Κερδίζουμε το Τζόκερ

-Σήμερα στις δημοσκοπήσεις 1 ημίχρονο, αύριο 2 τελικό.

♦ Δεν λένε τίποτα ουσιαστικό οι πολιτικοί στις ομιλίες τους και ασχολούμαστε με τις δημοσκοπήσεις. Τελευταία δημοσκόπηση όμως δείχνει ότι το 95% δεν πιστεύει στις δημοσκοπήσεις.

♦ Πώς δεν ξέρει κανείς κανέναν που να τηλεφώνησε από εταιρεία δημοσκοπήσεων; Προσωπικά μού τηλεφώνησαν πέντε εταιρείες δημοσκοπήσεων και στο ερώτημα ποιο κόμμα θα ψηφίσω είπα πέντε διαφορετικά κόμματα.

♦ Γίνονται τόσο συχνά εκλογές που τηλεφωνούν στα σπίτια περισσότερο από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων παρά από τις εισπρακτικές.

♦ Τα πιο πολλά μπινελίκια πάντως ακούνε οι εταιρείες δημοσκοπήσεων.

♦ Μια εταιρεία έκανε μέσα σε δύο μέρες δύο δημοσκοπήσεις. Λογικό όμως, μπερδεύτηκε κι έβγαλε πρώτο κόμμα τις δημοσκοπήσεις. Πού να προλάβει!

♦ Ελάτε! Είναι και παραείναι απολύτως ακριβείς οι δημοσκοπήσεις. Η τελευταία που δημοσιεύτηκε αργά τη νύχτα δείχνει ότι πράγματι έχουμε ντέρμπι και μάχη σώμα με σώμα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας.

♦ Εχουμε την απόλυτη ισοπαλία. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ποσοστό 26,76894370764% έναντι 26,76894370764% της Νέας Δημοκρατίας.

http://www.efsyn.gr/arthro/ntermpi-me-2676894370764