Ευάγγελος Μεϊμαράκης,το βράδυ του Σαββάτου στην Λάρισα: «Εμείς θέλουμε οι ψηφοφόροι να μας ακούσουν. Να ακούσουν όλους τους πλασιέ της Μέρκελ και να διαλέξουν τι είδους σκλαβιά θα ψηφίσουν.

wpid-wp-1441566365197.jpeg

Ο κ. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι εάν οι πολίτες συγκρίνουν τα Μνημόνια που διαφημίζει το κάθε κόμμα, « η Ν.Δ θα είναι πρώτη στην προτίμηση όλων των Ελλήνων με το Μνημόνιο ΣαμαραΒενιζέλου, πείνας, δυστυχίας, ανεργίας, αυτοκτονίας…μόνο 10.000 χιλιάδες οι νεκροί !

Βαγγέλας :«Εμείς θέλουμε οι ψηφοφόροι να μας ακούσουν. Να ακούσουν όλους τους πλασιέ της Μέρκελ και να διαλέξουν τι είδους σκλαβιά θα ψηφίσουν. Να ακούσουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις τι Μνημόνια έχουμε και πλασάρουμε ως καλοί πωλητές, να μας κρίνουν, και να μας συγκρίνουν, ποιος έχει το καλύτερο Μνημόνιο ! Να κρίνουν και να συγκρίνουν όμως και αυτά που έλεγε ο Τσίπρας το Γενάρη πριν από τις εκλογές και το νέο Μνημόνιο που έχει φέρει τώρα αυτός «Ποιο Μνημόνιο δείχνει αξιοπιστία,
ποιο κόμμα μπορούν να εμπιστευτούν» Ο κ. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι εάν οι πολίτες συγκρίνουν τα Μνημόνια που διαφημίζει το κάθε κόμμα, « η ΝΔ θα είναι πρώτη στην προτίμηση όλων των Ελλήνων με το Μνημόνιο ΣαμαραΒενιζέλου, πείνας, δυστυχίας,ανεργίας, αυτοκτονίας…μόνο 10.000 χιλιάδες οι νεκροί !». Συνέχισε λέγοντας, ότι δεν πρέπει να υπάρξει ξανά κανένας και καμιά, θύμα του λαϊκισμού, η σκλαβιά, η ανέχεια, η πείνα, η εξαθλίωση είναι λαϊκισμός για τον Μεϊμαράκη!
  «Εμείς τους θέλουμε όλους έλληνες, και μετανάστες, γιατί η ΝΔ υπηρετεί την ενότητα των Λαών. Πρόοδος δεν είναι εμμονή σε χρεοκοπημένες παλιές ιδεοληψίες, δεν είναι ο λαϊκισμός, αλλά η υπευθυνότητα».
Ζήτησε από τους ψηφοφόρους να δώσουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία για να σχηματιστεί σταθερή κυβέρνηση με προοπτική τετραετίας και βάλε, αφού διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι η ΝΔ μπορεί με ένα ταχυδακτυλουργικό τρικ …μαγικό του Βαγγέλα να βοηθήσει ώστε να βγούμε από την κρίση, (μπαρπούτσαλα) ενώ προειδοποίησε ότι τα επόμενα δύο χρόνια είναι κρίσιμα. Δεσμεύτηκε δε, ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να δεχθεί τα επώδυνα μέτρα για τους αγρότες, αλλά δε βάζει το χέρι του στη φωτιά για τους υπόλοιπους έλληνες πολίτες αν τα καταφέρουν για να επιβιώσουν τα επόμενα 2 χρόνια ! Ε, να μην έχουμε την απαίτηση να επιβιώσουμε κι όλοι!!

http://www.oxafies.com

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/oxafies/~3/CgOeXeMfF7k/blog-post_460.html