Τσίπρας: Βάζω τη γελαστή φωτό με τον Γιούνκερ!

wpid-wp-1441564730604.jpeg

Αποκλειστική συνέντευξη σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα, μετά αυτή του προηγούμενου Σαββάτου που είχαμε με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Θα συνεχίσουμε και τις δύο επόμενες βδομάδες με άλλους αρχηγούς κομμάτων. Η συνέντευξη δόθηκε αργά χθες το βράδυ, μετά την ομιλία Τσίπρα στη Λιβαδειά, στο κοντινό χωριό Στείρι, στην ταβέρνα του «Τρόκα» και το παϊδάκι πήγε σύννεφο.

● Κύριε πρόεδρε, ευχαριστώ για τη συνέντευξη.

«Κι εγώ ευχαριστώ για τα παϊδάκια».

● Θα έχει να λέει πάλι ο κ. Μεϊμαράκης για τα κιλά σας.

«Τα κιλά είναι τα μόνα που μπορεί να υπερηφανευτεί ο κ. Μεϊμαράκης ότι προηγείται».

● Γίνεται πολύς λόγος για τη μελαγχολία της Αριστεράς κι ήρθε κι έδεσε με την τελευταία αφίσα σας, όπου για πρώτη φορά βλέπουμε μελαγχολικό αρχηγό. Σαν κηδεία είστε.

«Εχετε δίκιο. Το παρατήρησα κι εγώ. Θα αποσυρθεί κι αυτή η αφίσα. Θα βάλω την άλλη, τη γνωστή, που είμαι σκασμένος στα γέλια μαζί με τον κ. Γιούνκερ».

● Μεταξύ μας, δεν πιστεύω ότι θα σκίσετε το Μνημόνιο μετεκλογικά, όπως αφήνετε να διαφανεί.

«Σωστά δεν το πιστεύετε, γιατί το σκίζω ήδη προεκλογικά. Θυμηθείτε τους νόμους για τα ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια. Ξεχάστε τους. Πήραν τον πούλο, άντε γεια. Οχι μόνο θα σκίσω το Μνημόνιο προεκλογικά, αλλά θα σκίσω 6 Μνημόνια».

● Μα έχουν ψηφιστεί τρία Μνημόνια!

«Δεν με βλέπετε ικανό να ψηφίσω 6;».

● Στο θέμα των συνεργασιών, τι γίνεται;

«Τον κύριο Καμμένο ξεχάστε τον. Ας πρόσεχε και ας πρόσεχα. Σχετικά με τα άλλα κόμματα, ισχύει αυτό που ανέφερα. Να απαλλαγούν από τα βαρίδια τύπου Γεωργιάδη, Βορίδη, Βενιζέλου, Λοβέρδου. Αν και αντί για τη λέξη βαρίδια θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω άλλη λέξη».

● Πολλοί σας κατηγορούν για έλλειψη αξιοπιστίας. Θεωρούν ότι τους ξεγελάστε στην προηγούμενη εκλογική μάχη. Και λέτε τώρα ό,τι κάτσει. Ο συνάδελφος Μετέωρος έγραψε ότι δεν αντέχεστε ούτε με δυο βαρέλια ούζο.

«Αποτελεί ατόπημα του συναδέλφου σας. Οχι ούζο, ρακή. Εδώ, όμως, έχετε εκτός από θαυμάσια παϊδάκια και θαυμάσιο κρασί. Κλείνοντας και με το εβίβα θα σας κάνω μια αποκλειστική δήλωση: Ο ΣΥΡΙΖΘΑ θα βγειθ σίγουθρα αυτοθύναμος. Μόνοι μας και όλοι τους και θα τους θαμήσουμε, χικ».

Διαφημιστικό «Η έξυπνη ήττα» για Ν.Δ.

♦ Ο Σταύρος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για διαπλοκή με τα κανάλια! Τόμπολα!

♦ Δεν βγαίνει με τίποτα του Θεοδωράκη η κατάρτιση των ψηφοδελτίων με ηθοποιούς, δημοσιογράφους κ.λπ. Γι’ αυτό ζήτησε για να συμπληρώσει τα κενά τις λίστες από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και την ΕΣΗΕΑ.

♦ Το μοιραίο συνέβη για τη Νέα Δημοκρατία. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έκανε δήλωση και χαρακτηρίζει εθνική ανάγκη την πρωτιά της. Μόλις άκουσε τα μαντάτα ο Μεϊμαράκης σωριάστηκε σε έναν καναπέ.

♦ Ο επίτιμος ετοιμάζει νέο χτύπημα. Θα δηλώσει ότι η Νέα Δημοκρατία αντιπροσωπεύει το νέο. Αυτό δεν θα το αντέξει ο Μεϊμάρ.

♦ Στις 9 Σεπτεμβρίου το ντιμπέιτ μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων. Οποιο κανάλι την ίδια ώρα βάλει ταινία, θα κονομήσει χοντρά.

♦ Το ντιμπέιτ των δύο δεν θα γίνει, γιατί έγινε. Μεταξύ Κοσιώνη-Κωνσταντοπούλου.

♦ Διαμαρτυρήθηκαν από τις διαφημίσεις τηλεμάρκετινγκ για την ποιότητα των διαφημίσεων του ΣΥΡΙΖΑ, 7 παρακαλώ, που βγήκαν στον αέρα.

♦ Πιο έντονες όμως ήταν οι διαμαρτυρίες για τις δύο παλαιολιθικές κακόγουστες διαφημίσεις της Νέας Δημοκρατίας με το σλόγκαν που περιέχει στις δύο εκδοχές της λέξη «τέλος». Παιχνίδια τέλος, Πειράματα τέλος, λένε. Σήμερα θα κυκλοφορήσει και η τρίτη διαφήμιση: «Μεϊμαράκης τέλος».

♦ Αν και αυτό κλεμμένο είναι. Δικό μου. Θυμίζει την εκστρατεία που είχα κάνει ως υποψήφιος του ΠΣΑ Τύπου. «Μπέλλος ή τέλος» το σύνθημα, αλλά πριν από 20 χρόνια ήταν πρωτότυπο και σάρωσα.

♦ Μη λέω τέτοια και με απαγάγει κιόλας το Ποτάμι για υποψήφιο.

♦ Λογικά η Ν.Δ. θα έπρεπε να απευθυνθεί σε εταιρεία τηλεμάρκετινγκ για την προβολή της. Υπάρχει και έτοιμο το διαφημιστικό σλόγκαν: Η έξυπνη ήττα.

♦ Δεν ρωτάμε βέβαια καταχρεωμένα κόμματα πώς βγάζουν διαφημίσεις με το κιλό.

♦ Ούτε τα τηλεμάρκετινγκ τόσα λεφτά για διαφημίσεις. Τουλάχιστον όμως πουλάνε την έξυπνη σήτα και τα πρίτι μπρα.

image

Η Θάνου, ο Μπερμπάτοφ και το μετρό

Η Βασιλική Θάνου | EUROKINISSI
❏  ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ δεκάδες χρόνια τόσοι και τόσοι πρωθυπουργοί το μετρό της Θεσσαλονίκης. Θα το υλοποιήσει όμως μια μεταβατική πρωθυπουργός, η Βασιλική Θάνου!

❏  ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ το λάθος ότι θα το υποσχεθεί. Θα αναγγείλει τη λειτουργία του και μάλιστα όχι μετεκλογικά, όπως έκαναν όλοι οι άλλοι πρωθυπουργοί και ποτέ δεν γινόταν.

❏  ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, πριν από τις 20, θα λειτουργήσει το μετρό γιατί αυτή η μεταβατική κυβέρνηση είναι λαχείο για τη χώρα. Βρήκε κάποιες λύσεις για το μεταναστευτικό στο άψε-σβήσε.

❏  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ να διακοπεί ο προεκλογικός αγώνας και με ΠΝΠ να ξαναορκιστεί η μεταβατική κυβέρνηση για τέσσερα χρόνια.

❏  ΤΟ EVENT με το μετρό δεν θα είναι όμως το μόνο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη μου μεγάλη μετρομάνα.

❏  ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ στη Θεσσαλονίκη ξημερώματα ο Προκόπης Παυλόπουλος τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα φοβερά που είπε ότι μαζί με τους δανειστές και τον Τσίπρα έκαναν τις εκλογές για να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διαλυθεί μόνος του.

❏  ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ λοιπόν ο Προκόπης τη Ζωή στη Σαλονίκη ξημερώματα και τη βρήκε. Θα γίνει λοιπόν ντιμπέιτ μεταξύ των δύο που θα χαλάσει κόσμο απόψε στις 8 στο περίπτερο της Τανγκανίκα.

image

❏  Η ΘΑΝΟΥ θα παραδώσει άμεσα το μετρό γιατί αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση προς την Τούμπα λόγω της απόκτησης από τον ΠΑΟΚ του σούπερ σταρ Μπερμπάτοφ.

❏  Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ θα κάνει μάλιστα και τη σέντρα στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ και βέβαια θα της προσφέρει ανθοδέσμη ο Μπερμπάτοφ.

Συντάκτης: Λάκης Μπέλλος

http://www.efsyn.gr/arthro/tsipras-vazo-ti-gelasti-foto-me-ton-gioynker