Πως θα σωθεί η Ελλάδα…με τους πρόσφυγες!

wpid-wp-1454179186363.jpeg

Τα δίνουν όλα οι Ευρωπαίοι για να απαλλαγούν από την παρουσία των μεταναστών. Άλλοι υψώνουν τείχη για να τους εμποδίσουν, άλλοι, με πρωτοπόρους τους Δανούς τους αφαιρούν όλα τα χρήματα και τα τιμαλφή αξίας άνω των 1340 ευρώ, ενώ άλλοι δείχνουν έτοιμοι να πληρώσουν όσο-όσο για να τους κρατήσουν μακριά.

Σε μία στιγμή που οι Έλληνες, έχουν πράξει στο ακέραιο, όπως παραδέχονται όλοι, το ανθρωπιστικό τους καθήκον απέναντι στους πρόσφυγες, βοούν τα ξένα ΜΜΕ ότι οι Γερμανοί δεν θα είχαν καμία αντίρρηση να ανταλλάξουν μέρος του ελληνικού χρέους με τη μετατροπή της Ελλάδος σε απέραντο στρατόπεδο προσφύγων. Τουτέστιν να τους μετατρέψουν σε επαγγελματίες του είδους.

Να πουν δηλαδή. Μας χρωστάτε 320 δισεκατομμύρια, άντε να το πάμε στα 280 αν κρατήσετε κοντά σας 500.000 πρόσφυγες μέχρι που να αποκατασταθεί η ειρήνη στη χώρα τους. Θέλετε καλύτερη προσφορά; Μείωση χρέους στα 240 δισεκατομμύρια αν κρατήσετε στα νησιά σας 1 εκατ. μετανάστες. Βάλτε τώρα που γυρίζει.

Φαντάζονται, δηλαδή, την Ελλάδα να φιλοξενεί στο ένα νησί τουρίστες και στο άλλο Σύρους πρόσφυγες. Στο παρ’άλλο να έχουν εγκατασταθεί πάλι τουρίστες και στο επόμενο μετανάστες από το Μαρόκο. Και ούτω καθεξής. Να μην μείνει ούτε ένα νησί ακατοίκητο.

Ήδη ξένοι επίσημοι ζήτησαν ευθέως από τον Μουζάλα να φροντίσει από τώρα για τη δημιουργία περίκλειστου χώρου στην Αττική για τη φιλοξενία 300.000 έως 400.000 αλλοδαπών, πρόταση που βέβαια απορρίφθηκε. Αρνητικές είναι, τουλάχιστον προς το παρόν, οι ελληνικές αντιδράσεις και για τις άλλες προτάσεις, σχετικά με τη μετατροπή της χώρας σε απέραντο πανδοχείο προσφύγων.

image

http://www.zougla.gr/o-apoditiriakias/article/pos-8a-so8i-i-eladame-tous-prosfiges