Θέλει η…Γεροβασίλη να κρυφτεί αλλά…το σαρδάμ δεν την αφήνει! Δείτε τι είπε για το ξεπούλημα τηλεοπτικής συχνότητας στον “κύριο Τούρκο” καναλάρχη! (βίντεο)

wpid-wp-1454419514563.jpeg

«Ήταν μία συνάντηση σε… έναν διάδρομο μετά τον αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας. Πριν τη συνάντηση με τον κ. Νταβούτογλου έγιναν συστάσεις με διάφορους ανθρώπους, εκεί ήταν και ο Τούρκος ιδιοκτήτης Μέσων Επικοινωνίας», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.Η κυβερνητική εκπρόσωπος εξήγησε πώς συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας με τον ιδιοκτήτη του TV8 Acun Ilicali.
Ο ισχυρισμός του Τούρκου καναλάρχη, Acun Ilicali, ότι συζήτησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το επιχειρηματικό του σχέδιο να αποκτήσει ή να λάβει άδεια για να ανοίξει τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα, έφτασε μέχρι την αίθουσα ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την κυρία Γεροβασίλη αν ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε στον κ. Ilicali ότι θα του δώσει άδεια για να ανοίξει κανάλι στην Ελλάδα.

«Με τον κύριο Τούρκο» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος για να διορθώσει αμέσως το σαρδάμ λέγοντας «ε, συγγνώμη, με τον κ. καναλάρχη» -σύμφωνα με όσα είπε η Όλγα Γεροβασίλη- ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 2015, έπειτα από τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα Τουρκία-Ελλάδα (0-0) το οποίο μεταδιδόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό του κ.Ilicali TV8.

«Έγινε μια συνάντηση σε έναν διάδρομο μετά τον αγώνα» είπε η κυρία Γεροβασίλη για το τετ-α-τετ του Τούρκου καναλάρχη με τον πρωθυπουργό. «Ο ίδιος είπε ότι, ξέρετε έχουμε μιλήσει με κάποιους Έληνες και υπάρχει ενδιαφέρον για ένα τηλεοπτικό σταθμό» είπε η Όλγα Γεροβασίλη αναφερόμενη σε όσα είπε ο Τούρκος καναλάρχης στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο πρωθυπουργός απάντησε ναι, ξέρετε θα υπάρξει ένας παγκόσμιος, ε, διεθνής διαγωνισμός με όρους διαφανείς» συνέχισε η κυρία Γεροβασίλη και πρόσθεσε: «Δεν είναι δικής μας αρμοδιότητας να δούμε ποιοι, αυτό θα γίνει όταν ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία».

Σχετικά με την φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο καναλάρχη Acun Ilicali, η κυρία Γεροβασίλη εξήγησε ότι όποιος συναντάται με τον πρωθυπουργό μπορεί να τραβήξει μια φωτογραφία.

image

http://www.makeleio.gr/?p=535254