ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ! «Δημοσιοσχετίστας ο Σφακιανάκης! Οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ σχετίζονται με τις πραγματικές ικανότητες»

wpid-wp-1455799623703.jpeg

Την ώρα που έχει ξεσπάσει θύελλα από την απόφαση της κυβέρνησης να καρατομήσει τον Μανώλη Σφακιανάκη, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, επιχειρεί να απαξιώσει το έργο και την προσφορά του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προφανώς για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

«Για τον κύριο Σφακιανάκη που έχει γίνει ντόρος, η αντίληψη της πολιτικής ηγεσίας και της ΕΛΑΣ έχει να κάνει με τις πραγματικές ικανότητες και την προσφορά των στελεχών στην κοινωνία και όχι με βάση τις δημόσιες σχέσεις και τον χρόνο που τους προσφέρουν στα τηλεοπτικά μέσα» είπε ο υπουργός στη Βουλή, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη.

Σημείωσε ότι οι κρίσεις στα Σώματα Ασφαλείας γίνονται με κριτήρια που βασίζονται στις πραγματικές ικανότητες και «όχι με ποιους βουλευτές «πιάνουν»».

Οι εξηγήσεις πάντως του υπουργού δεν έπεισαν τον βουλευτή της ΝΔ που απάντησε: «Ακολουθείτε όσα σας λέει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Σε λίγο θα προσλάβετε και ανθρώπους από τα Εξάρχεια».

image

http://www.crashonline.gr/