ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ… ΤΡΑΚΤΕΡ

wpid-wp-1454412107749.jpeg

Ο Πάνος Καμμένος είναι δεξιός. Από κούνια. Και επειδή είναι ιδεολόγος δεξιός, το παλληκάρι ήταν πάντα αμετακίνητος. Έφυγε από την δεξιά ΝΔ, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να υπερασπίζεται τις δεξιές θέσεις του.

Στη δεξιά παράταξη ανήκει ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων που θεωρεί ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα πολιτικά χρεοκοπημένο. Ο Καμμένος, μάλιστα, αντιπολιτεύεται την ΝΔ από δεξιά, την κτυπάει από δεξιά και επειδή είναι και εθνικιστής, όχι τόσο ευρωπαϊστής όσο η ΝΔ, κάποιοι δικαιολογημένα τον χαρακτηρίζουν κρυφοακροδεξιό. Ότι βρίσκεται κάπου ανάμεσα στη ΝΔ και την Χρυσή Αυγή.

Τέλος πάντων, αν μιλάμε σοβαρά, ο Καμμένος μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κωλοτούμπες, όπως ο Τσίπρας. Το ότι συνεργάστηκε με τον αριστερό Αλέξη μας δεν σημαίνει πως έβαλε νερό στο κρασί του. Σε καμμία περίπτωση. Ούτε ποτέ μίλησε για… κεντροδεξιά ο υπουργός εθνικής αμύνης, όπως αρκετοί νεοδημοκράτες.

Τι λέει σήμερα η κυβέρνηση, δηλαδή το γραφείο του πρωθυπουργού, δηλαδή ο Τσίπρας και ο Παππάς, για τα μπλόκα και τα τρακτέρ των αγροτών; Ότι πίσω από τις κινητοποιήσεις τους κρύβονται δεξιοί και ακροδεξιοί. Ύποπτος ο Καμμένος, λοιπόν! Γιατί, όχι.

Φοβερό! Αυτό που λέγανε οι πασοκικές και νεοδημοκρατικές κυβερνήσεις από το 1975, ότι τους αγρότες τους υποκινεί το ΚΚΕ, την ίδια κασέτα, ομώς στο τούμπα, παίζει ο σύριζας. Ότι δεξιοί ξεσηκώνουν τους παραγωγούς. Όσο δεξιοί είναι οι αγρότες, τόσο αριστεροί είναι αυτοί του σύριζα.

Τι μαλακίες είναι αυτές, δεξιά, αριστερά. Δεν υπάρχουν αυτά, ούτε στις κυβερνήσεις, ούτε στον κόσμο. Όλες οι κυβερνήσεις είναι το ίδιο, από όποιο παραμύθι κόμμα προέρχονται, όπως ίδιος είναι ο κόσμος στη σκέψη και στην πρακτική. Ψηφίζουμε και… δεξιά και… αριστερά διότι ελπίζουμε, και απεργούμε αν μας ζορίζουν είτε η κυβέρνηση παριστάνει την αριστερή, είτε όχι.

image

http://www.zougla.gr/o-apoditiriakias/article/limouzines-ipourgon-tou-siriza-sta-mploka-me-ta-trakter