ΠΟΣΑ ΛΙΤΡΑ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ;

wpid-wp-1467756335843.jpeg

Ο πονηρός Τσιπράκος πριν ένα χρόνο σε έπεισε ότι τα Καπιταλ Κοντρόλ είναι απαραίτητα για να ελέγχει τα λεφτά σου και σε έβαλε στην ουρά για να πάρεις λίγα από τα λεφτουδάκια σου. Τα λεφτουδάκια σου θα έπρεπε να σου ανήκουν και όμως δεν είσαι ούτε ο διαχειριστής τους. Σε έπεισαν ένα χρόνο τώρα ότι είσαι επικίνδυνος για τα ίδια τα λεφτά σου…και εσύ δεν διαμαρτυρήθηκες ούτε μια ΜΙΑ ΦΟΡΑ μέσα σε ένα χρόνο!

Πως αισθάνεσαι ένα χρόνο μετά ρε φουκαρά; μήπως άρχισες να συνηθίζεις στο άρμεγμα; μήπως άρχισαν οι θηλές σου να πρήζονται από το ρούφηγμα; Ρε φουκαράκο δεν σου άφησαν δεκάρα τσακιστή στην τσέπη και όμως στέκεσαι σούζα στα αφεντικά σου! Πόσα Λίτρα γάλα έδωσες σήμερα και σε τι το έδωσες σε γάλα ή σε αίμα;;;

Βλέπεις τριγύρω σου τις αγελάδες; Τελικά η δουλικότητα τους δεν έχει όρια! Σε περίπτωση που οι θηλές ματώσουν από το άρμεγμα των τραπεζιτών και των υπαλλήλων που ψήφισες μην σταματήσεις να δίνεις γάλα αλλά δώσε αίμα γιατί πέρασε ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ.

Οι Ιησουίτες των κεντρικών τραπεζών…. με τον Μάριο Ντράκι έχουν δημιουργήσει ένα είδος κοινωνίας στα πρότυπα του κουμουνιστή Καρλ Μαρξ.

Εργάζονται μανιωδώς επάνω σ’ ενα σύστημα αφαίμαξης των λαών…. ένας τύπος καπιταλισμού που δεν θα υπάρχει ιδιωτική περιουσία και ιδιωτικά κεφαλαία, όπου το κράτος θα εκμεταλλεύεται όλους τους πόρους εργασίας των πολιτών και η οικονομία θα βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο τους. Γνωρίζεται ότι θα υποχρεωθείτε να πληρώνετε μα την κάρτα για να ελέγχουν τι ξοδεύετε για να σας φορολογούν οτιδήποτε παραπάνω χαλάσατε;

Οι Τσίπρες αυτου εδώ του κόσμου βρίσκονται με την σειρά τους υπό τον έλεγχο των Ιησουϊτών κεντρικών τραπεζιτών. Στην πραγματικότητα, η κυβέρνησή σου είναι οι κεντρικοί τραπεζίτες…. και ας πηγαίνεις να ψηφίζεις στο δημοκρατικό κοινοβούλιο της μοντέρνας Ελλάδας…. το κοινοβούλιο τους ανήκει…. και το μέλλον σου ανήκει επίσης σε αυτούς.

Αυτή την στιγμή ασχολούνται με την καταστροφή της οικονομίας της χώρας σου και για αυτό σε αρμέγουν από το πρωί μέχρι να στειρέψεις…. Την στιγμή που κατέχουν το μονοπώλιο της επανεκτύπωσης του απεριόριστου αερισιου χρήματος μέσω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Σου προσφέρουν εκτυπωμένο αέρα για να σε αρμέγουν ρε φουκαρά και εσύ υπομένεις το τέλος σου !!!
Καλό κουράγιο σε αυτούς που αγάπησαν την στάνη και βρήκαν τους ευεργέτες τους…

Δώσε όσα λίτρα μπορείς…η καλή αγελάδα είναι αυτή που παράγει για άλλους!


http://katohika.gr