H Tέλεια Καταιγίδα

wpid-wp-1467624506379.jpeg

Ο μουεζίνης της Αγιάς Σοφιάς και ο μουεζίνης του λιμανιού Δρίτσας μπερδεύονται γλυκά στο σαλεμένο μυαλό όσων απέμειναν να κατοικούν σ΄αυτό εδώ το κράτος. Οι έξυπνοι και οι ταλαντούχοι (πάνω από 500.000 νοματαίοι) έφυγαν μακριά στα χρόνια της κρίσης.

Μετά και την αυτοκτονία του Μαμιδάκη ακόμη και ο περιπτεράς που πουλάει κόπιτσες συνειδητοποίησε ότι δεν έχει δικαίωμα να διατηρήσει την επιχείρησή του και την οικογένειά του στο Φoρολογικό Αουσβιτς.

Οι άνθρωποι εγκαταλείπουν την χώρα με την ίδια απελπισία που εγκαταλείπουν και οι Σύροι πρόσφυγες την πατρίδα τους. Εκεί η απειλή είναι ο θάνατος κι εδώ ο αργός θάνατος. Η αίσθηση ότι δεν υπάρχει ελπίδα είναι διάχυτη παντού.

Δεν είναι μόνο οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι το κομμένο στα μέτρα του πελατειακού κράτους πολιτικό προσωπικό στο σύνολό του. Απλά αυτοί εδώ μπροστά στο κύριο ζητούμενο που είναι η παραμονή τους στις καρέκλες έχουν ξεπεράσει κάθε όριο προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας. Οσα είπαν ο Πετρόπουλος, ο Μπαλαούρας και η Αναγνωστοπούλου για το ΕΚΑΣ είναι χαρακτηριστικά του κυνισμού της εξουσίας. Οι δηλώσεις των κυβερνητικών φελλών δεν έχουν τέλος όπως επίσης και η απόγνωση για τους αντίστοιχους που ετοιμάζονται να τους διαδεχθούν.

Αλλά για να υπάρξει εναλλαγή κυβέρνησης θα πρέπει να υπάρχει κράτος και στην περίπτωση της Ελλάδος κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά γι΄αυτό. Ακόμη και η ιδέα ότι στο Μέγαρο Μαξίμου θα βρεθούν οι Ρουβίκωνες και ο επικεφαλής τους σαν πρωθυπουργός δεν μπορεί να αποκλειστεί για όποιον παρακολουθεί τα στάδια που οδηγούν στην Τέλεια Καταιγίδα.

Ο Τσακαλώτος γνωρίξει πολύ καλά τι μας περιμένει το Φθινόπωρο και επιχειρεί να αποδράσει και να επιστρέψει στο Αμστερνταμ-νωχελικός ποδηλάτης. Στο μεταξύ με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όλες οι ντόπιες φαμίλιες θέλουν να αποκτήσουν και ένα κανάλι: Λουτσιάνο, Κορλεόνε, Γκαμπίνο, Mπονάνο και πάει λέγοντας. Και πολλές από τις ξένες θέλουν να αρπάξουν τις 4 συστημικές τράπεζες.

Ο διαμελισμός της Κολομβίας των Βαλκανίων έχει αρχίσει και η ολοκλήρωσή του δεν μπορεί παρά να είναι βουτηγμένη σε αίμα, δάκρυα και πόνο μια και ο μαζοχιστής λαός δεν διδάσκεται από τις τραγωδίες που καταγραφεί στο DNA του.


Πηγή