O ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ

tsipras-elliniko-1-696x436

Την ώρα που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται να ψηφίσoυν την μείωση του αφορολογήτου ίσως και κάτω από τις 7.000 ευρώ και νέο πετσόκομμα στις συντάξεις, 18 από δαύτους υποστηρίζουν ότι το πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού είναι Δάσος ή Αρχαιολογικός χώρος.

Μιλάμε για έναν απίστευτο ερεβώδη και σκοτεινό κόσμο με μικρά και μεγάλα συμφέροντα να έχουν μετατρέψει τους περισσότερους από τους δήθεν αριστερούς εθνοπατέρες και εθνομητέρες σε στρατιωτάκια τους. Η Ελλάδα διψά για επενδύσεις. Οι πολίτες διώχνουν τα λεφτά τους από τις ελληνικές τράπεζες, αρνούνται πλέον να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους. Οι τράπεζες θα βρεθούν μπροστά στην ανάγκη νέας ανακεφαλαιοποίησης που αυτή τη φορά θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα και με κούρεμα καταθέσεων. Κι όμως σ΄αυτή τη συγκυρία 18 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λένε όχι στην επένδυση του Εληνικού που θα φέρει 40.000 νέες θέσεις εργασίας. Κάτι πολύ σκοτεινό υπάρχει στον κατσιαπλιάδικο κόσμο τους. Πρόκεται για βουλευτές που πριονίζουν συστηματικά τη Δημοκρατία.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°