Στα τέσσερα…

images
Με τον πρόεδρο του Πασόκ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη επικοινώνησε τηλεφωνικά ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς. Οι τρεις καλοί φίλοι αποφάσισαν να ενώσουν τις δουλικές φιλοευρωπαϊκές συμπεριφορές τους μπας και αναγκάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει να ορθώνει το κεφάλι του απέναντι στις ευρωπαϊκές πιέσεις αποδομώντας με αυτόν τον τρόπο το image που με τόσο σάλιο και τόσες επικύψεις έκτισε η προηγούμενη συγκυβέρνηση.
Γιατί οι τρεις καλοί φίλοι προτιμάνε να κάτσουν να τους γαμήσει η Μέρκελ με kinky δονητή παρά να ορθώσουν ανάστημα. Γιατί όταν ορθώνεις ανάστημα χαρακτηρίζεσαι κακός. Ενώ όταν στήνεσαι στα τέσσερα χαρακτηρίζεσαι καλός και όλο και κάτι θα φας. Έστω από τα αποφάγια.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε επίσημη και σε βάθος ενημέρωση από την κυβέρνηση. Όμως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να τους ενημερώσει για τις προθέσεις της επειδή τους θεωρεί προδότες και δοσίλογους και γιαυτό δεν τους έχει καμία εμπιστοσύνη. Γιατί η κυβέρνηση θεωρεί ότι αν έστω μια φορά υπήρξες προδότης και δοσίλογος, πάντα θα είσαι προδότης και δοσίλογος.
Από την άλλη ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει να διαπραγματεύεται με υπευθυνότητα και αν δεν γνωρίζει πως γίνεται αυτό, ας θυμηθεί τον τρόπο που διαπραγματευόταν ο ίδιος όταν έκανε τον πρωθυπουργό της χώρας. Στα τέσσερα…

Τέλος ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι πάντα θα υποστηρίζει την κυβέρνηση όποια και αν είναι αυτή. Γιατί μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα. Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί τους Ποταμίσιους, γλοιώδεις σκατονεοφιλελεύθερους που τους αξίζει κρέμασμα στην Πλατεία Συντάγματος. Αλλά οι Ποταμίσιοι δεν πτοούνται. Θα συνεχίσουν να είναι γλοιώδεις σκατονεοφιλελεύθεροι που τους αξίζει κρέμασμα στην Πλατεία Συντάγματος γιατί αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος ώστε να ανέλθεις στα βοθροειδή τούνελ της ελληνικής πολιτικής. Πιο σκατάς πεθαίνεις.