Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΩΝ To Συνδικάτο της Μαφίας των Εργασιακών

Aristotelis_Onasis

Ισως ο Κατρούγκαλος να είναι η πιο αθώα περίπτωση-αν εξαιρέσεις το ψώνιο του για το γυαλί.

Ο Κατρούγκαλος είχε χιλιάδες ώρες πτήσεις στον τηλεοπτικό αέρα των καναλιών της διαπλοκής που αίφνης τώρα «θέλουν να τον στραγγαλίσουν και αποφάσισαν να εκτελέσουν συμβόλαιο σε βάρος του». Απίδια μάντολες.

O Κατρούγκαλος ήταν έτοιμος να κάνει ακόμη και το σήμα της τηλεόρασης όταν τελειώνει το πρόγραμμα, αρκεί να εμφανίζεται στο γυαλί.

Αναρωτιόσουν πότε βρίσκει χρόνο και δουλεύει το παληκάρι.

Ακόμη και η «Αυγή» εάν είχε το έγγραφο είναι πολύ πιθανόν να το δημοσίευε.

Παρόλα αυτά ο Κατρούγκαλος με το παλιό MG cabrio, είναι η πιο αθώα περίπτωση στην μεγάλη και βρώμικη μπίζνα που έχει στήσει το Συνδικάτο της Μαφίας των Εργασιακών με εργατολόγους, δικαστές και διάσημες τηλεπερσόνες που φιλοξενούν όλα αυτά τα χρόνια τα εκλεκτά μέλη του Συνδικάτου της Μαφίας των Εργασιακών οι οποίοι εμπορεύονται την απόγνωση αλλά και τις ελπίδες εργαζομένων και απολυμένων.

Τηλεαστέρες με καταθέσεις δεκάδων εκατομμύριων ευρώ στο εξωτερικό για κάποιον μεταφυσικό λόγο παραμένουν ανέγγιχτοι παρότι τα ονόματά τους φιγουράρουν σε σχετικές λίστες καταθετών που είναι σε γνώση των αρμοδίων αρχών.

Μόλις πριν λίγες μέρες ένας από δαύτους πήρε μια πρώτη απαλλαγή στην Κολομβία των Βαλκανίων.

Τη ίδια στιγμή τα πάρτυ του εργατολόγου με την εντυπωσιακή και πολυτελή βίλα στα βόρεια προάστεια έχουν μείνει αξέχαστα στα μέλη του δικαστικού σώματος που δίνουν το παρόν ανάμεσα στους πολλούς καλεσμένους, πολιτικούς, δημοσιογράφους και πάσης φύσεως λαμόγια που τον διευκολύνουν στην βρώμικη μπίζνα.

Καταλυτικό ρόλο για να στηθεί η βρώμικη μπίζνα της συγκεκριμένης Μαφίας του Συνδικάτου των Εργασιακών  έχει η τηλεοπτική προβολή.

Ολα σχεδόν τα κανάλια και οι εκπομπές-κυρίως της διαπλοκής συγκεκριμένων δημοσιογράφων με τα μέλη της Μαφίας-έχουν δώσει απίστευτο τηλεοπτικό χρόνο στους συγκεκριμένους μαφιόζους, εργατολόγους, τυχοδιώκτες συνεργάτες της ΓΣΕΕ, πουλημένους εργατοπατέρες και πάει λέγοντας.

Η μπίζνα αποφέρει εκατομμύρια ευρώ στους πρωταγωνιστές της. Οταν σκάσει η υπόθεση θα ανατιναχθεί το πολιτικό και μηντιακό σύμπαν. Και στην Κολομβία των Βαλκανίων όλα μπορούν να συμβούν. Και θα συμβούν…

>To tennis club της Φιλοθέης με χορηγό την HSBC

http://kourdistoportocali.com/post/42380/syndikato