ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ -Oι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν χρήματα στις τράπεζες οπότε ας κλείσουν!!!

wpid-20150417085416

Προσπάθειες εξωραϊσμού του σεναρίου της δραχμής, κατέβαλε την Τρίτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής («Στο τραπέζι το σενάριο επιστροφής στη δραχμή»), ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ταυτίζοντας την παράταση της λιτότητας εντός ευρώ με την επιλογή της δραχμής.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα δήλωσε ότι δεν ανησυχεί στην προοπτική ενός λουκέτου στις τράπεζες, αναφέροντας στον επικεφαλής του Ποταμιού ότι ελάχιστοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χρήματα στις τράπεζες. (Προφανώς ο Θεοδωράκης μετέφερε την φερόμενη ως ατάκα του πρωθυπουργού στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ενώ το σχετικό ρεπορτάζ παρουσιάζει εδώ ο ΣΚΑΙ.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο κ. Θεοδωράκης επιβεβαιώνει ότι ο κ. Τσίπρας τού είπε επί λέξει ότι δεν θα αποπληρώσει το ΔΝΤ αν δεν έχει επιτευχθεί έως τα τέλη του μηνός επωφελής συμφωνία (κάτι που διέψευσε την Τρίτη το Μαξίμου).

Εξάλλου, στις επισημάνσεις του Σταύρου Θεοδωράκη ότι η Ελλάδα κοντεύει πλέον να χάσει και τους λιγοστούς υποστηρικτές που τής απέμειναν στην ΕΕ, όπως ο κ. Γιουνκέρ, ο πρωθυπουργός όχι μόνον φέρεται να υποβάθμισε τις προειδοποιήσεις που απευθύνονται τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας, αλλά εξέφρασε επανειλημμένως τη βεβαιότητά του ότι οι δανειστές στο τέλος δεν θα αφήσουν την Ελλάδα να καταρρεύσει γιατί τρέμουν το ντόμινο μιας τέτοιας εξέλιξης στην παγκόσμια οικονομία.

«Ο πρωθυπουργός συμφωνεί πως δεν μπορεί να βγει ο Ιούνιος χωρίς συμφωνία» είχε τονίσει ο επικεφαλής του Ποταμιού μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν πρέπει να παίζει η κυβέρνηση, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος, προειδοποίησε.

http://kourdistoportocali.com/post/44662/trapezes