Εκτελώντας αυστηρά τις οδηγίες …. Λαλιώτη.

wpid-wp-1442433531547.jpeg

«Η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση τετραετίας, μία σταθερή κυβέρνηση όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, που στήριξαν και το προηγούμενο διάστημα τη χώρα», λέγοντας ΝΑΙ σε όλα  δήλωσε η Φώφη από το Ρέθυμνο, όπου βρέθηκε το απόγευμα για να απευθύνει κάλεσμα ενότητας των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τα γραφεία της αντιπεριφέρειας, όπου συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Μαρία Λιονή, δημάρχους του Ρεθύμνου και στελέχη της αυτοδιοίκησης, στέλνοντας το μήνυμα , όπως είπε, πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι ο καταλύτης της συνεργασίας και ο εγγυητής της σταθερότητας σε μία περίοδο δύσκολη, περίοδο όπου το ΠΑΣΟΚ ξαναχτίζει τη δύναμή του: «Είμαστε η κρίσιμη, χρήσιμη, ευρωπαϊκή, δημιουργική δύναμη. Χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ που διεκδικεί να είναι η τρίτη δύναμη… μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του ΛΑΛΙΩΤΗ αφού μυριστήκαν χοντρά φαγοπότια όπως παλιά. Ο Λαλιώτης εξάλλου είναι ο βασιλιάς σε τέτοια κόλπα .
Το σίγουρο πάντως μέχρι στιγμής είναι ότι οι δυο δήθεν μεγάλοι θα είναι κάτω από 30% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σίγουρη τρίτη κοντά στο  9%, και τουλάχιστον οκτώ κόμματα στην βουλή ,κάτι που θα γίνει ο εφιάλτης της διαπλοκής, διότι θα πρέπει να μιζάρει πολλούς για να περάσει κάτι.

Γιατί επιμένουν στην παραφύση …συνουσία;

http://ixnos.blogspot.com/2015/09/blog-post_162.html