ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ! Ποιο κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ. πρότεινε για υπουργό!

wpid-wp-1442948411618.jpeg

Γράφουν – σβήνουν στο Μέγαρο Μαξίμου για τη νέα κυβέρνηση, η οποία θα ανακοινωθεί το βράδυ. Ωστόσο, σε όσα ακούγονται, περιλαμβάνονται… εκπλήξεις και «βόμβες».

Μία από αυτή είναι ο… Ευρυπίδης Στυλιανίδης! Ειδικότερα, ο Πάνος Καμμένος σύμφωνα με πληροφορίες, πρότεινε στον Τσίπρα να περάσει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει εκφράσει την άποψη να αναλάβει κυβερνητική θέση ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, σε ένα υπουργείο με ιδιαίτερο συμβολισμό για τον κ. Καμμένο, όπως είναι το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Όλα αυτά δεν γίνονται… τυχαία.

image

«Γραμμή» από την Αθήνα να αποδυναμωθεί η υποψηφιότητα Στυλιανίδη (22. Σεπτεμβρίου, 2015)

«Ωτακουστής» στη λεωφόρο Συγγρού αποκάλυψε ότι υπήρξε γραμμή από την Αθήνα για να μην υποστηριχθεί όσο έπρεπε η υποψηφιότητα του Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Ροδόπη, κάτι που μάλιστα δεν γίνεται για πρώτη φορά.

Το όνομα του Θρακιώτη πολιτικού ήταν ψηλά στη λίστα… των διεκδικητών της προεδρίας της ΝΔ, με τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη να κάνει πολύ προσεγμένες κινήσεις και μέσα από ένα μεθοδικό αγώνα θέλησε να δείξει ότι εκφράζει όλους όσους θα ήθελαν μια αναγεννημένη κεντροδεξιά που να αναγνωρίσει τα τραγικά λάθη του παρελθόντος και να ατενίσει με άλλο βλέμμα πιο προσγειωμένα τις εξελίξεις.  Όμως, θα έπρεπε να υποσκελίσει άλλους διεκδικητές της γενιάς του για να αναλάβει τα ηνία της «γαλάζιας» παράταξης.

Άνθρωπος που μιλά με υψηλόβαθμα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης διέρρευσε ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε αυτή τη φάση το «καραμανλικό» στρατόπεδο εμφανίζεται αποδυναμωμένο, δεδομένου ότι ο κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ένα από τα στελέχη που τοποθετούνταν στην κούρσα διαδοχής, βρέθηκε εκτός Βουλής, λόγω εκλογικού νόμου.

Μόνο που κάποιοι που γνωρίζουν πολύ καλά τα τεκταινόμενα στη λεωφόρο Συγγρού εξηγούν ότι ήταν προγραμματισμένο να υποστεί ο κ. Στυλιανίδης πολιτικό σοκ με την μη εκλογή του, καθώς η εξέλιξη αυτή τον θέτει εκ των πραγμάτων εκτός του παιχνιδιού της διαδοχής στην ηγεσία της Ν.Δ.

[www.crashonline.gr]

http://www.triklopodia.gr/protasi-vomva-tou-kammenou-se-tsipra-pio-korifeo-stelechos-tis-n-d-protine-gia-ipourgo/