‘Εχουμε (και εμείς) γενέθλια

wpid-wp-1453668188327.jpeg

Όταν πριν από πολλά χρόνια, σαν φοιτητής, έβλεπα το Ιντερνετ πρώτη φορά, σε ένα εργαστήριο στην Κρήτη, είπα μέσα μου, «τι είναι ετούτο το πράγμα…;».
Όσο και φαντασία να είχα, δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να έχω μία προσωπική ιστοσελίδα, 20 σχεδόν χρόνια μετά και να γράφω ότι μαλακία περνάει από το κεφάλι μου.
Και βέβαια, η φαντασία μου, δεν θα μπορούσε ποτέ -ούτε να ψυλλιαστεί καν- ότι μετά από 20+ χρόνια, στις 25 Γενάρη του 2015, θα γκρεμιζόταν και το πρασινομπλέ πολιτικό -και εφιαλτικό- δίπολο της Μεταπολίτευσης…
Ξέρετε φίλοι και φίλες , αύριο, και το blog μας έχει γενέθλια.! Δεν γιορτάζει μόνο ο Σύριζα ένα χρόνο εξουσίας. ‘Ηταν 25 Γενάρη του 2012 που είπα να κάνω κι εγώ κάτι…και αυτή τη διαβολική –ομολογώ- σύμπτωση της 25 Γενάρη, δεν την περίμενα ποτέ από τον Ελληνικό Λαό και τη μοίρα…

Γέλιο και κλάμα ταυτόχρονα. Πόνος και δάκρυα αυτή η μέρα. Χαρμολύπη. Bάζω stop όμως, δεν χρειάζεται ανάλυση.

Βλέπετε, το blog που ήθελα να κάνω, απέχει πολύ από αυτό που ήθελα εγώ να δώσω σε εσάς…
Όπως βέβαια απέχει πολύ αυτό που πέτυχε ο Αλέξης, από αυτό που φανταζόταν ο Έλληνας και η Ελληνίδα, όταν ψήφιζαν τον Σύριζα και του έδιναν πέρυσι την πρώτη θέση.
Ας είναι καλά βέβαια -εδώ στο blog- ένας κομαντάτε Αρκάς που σώζει την παρτίδα. Γιατί στην περίπτωση του Σύριζα, δεν σώζει κανείς από αυτούς την πατρίδα, και η παταγώδη αποτυχία τους στη διακυβέρνηση της χώρας, σκάει καθημερινά στα μούτρα μας. Προσωπικά, μάλλον κι εγώ απέτυχα στη «διακυβέρνηση» του blog…αλλά αυτό δεν σκάει στα μούτρα σας, διότι με ένα κλικ μπορείτε να κάνετε και delete… ενώ αυτό –το πολιτικό delete- δεν είναι δυνατόν να γίνει με τους «αριστερούς» νεοφιλελέδες. Και για το ορθόν της κατάστασης, είναι αυτοί οι ίδιοι που έχουν βαλθεί να κάνουν «delete» έναν έναν ξεχωριστά, τον κάθε ‘Ελληνα και Ελληνίδα.Κι έχουν εφεύρει πολλούς τρόπους για να μας εξαφανίσουν…τέλος πάντων.

Ο κομαντάτε Αρκάς λοιπόν, «χτενίζει» καθημερινά το διαδίκτυο και προβληματίζει το μυαλό και τις καρδιές μας με τις σοφές επιλογές του. Κι έτσι του χρωστάω πολλά, όταν ανακαλύπτω τον «εαυτό μου» διαβάζοντας «το απέραντο γαλάζιο» .Όσο και αν σας φανεί περίεργο, αστείο κλπ, δεν παρατηρώ καν τι άρθρα θα βάλει ο κομαντάτε…απλά τα διαβάζω όταν εμφανίζονται…όσο μπορώ και όσα μπορώ. Παρατηρώ έτσι, ότι υπάρχουν τελικά, πάρα πολλοί μικροί -και μεγάλοι- αγωνιστές που έχουν βαλθεί να δώσουν την μάχη του 21ου αιώνα. Τη μάχη του Ιντερνετ βέβαια. Γιατί περί αυτού πρόκειται σε έναν κόσμο αισθήσεων και παραισθήσεων. Σε ένα κόσμο εντυπώσεων και ψεύδους. Και στην Ελλάδα και παντού σε όλη τη μπλέ σφαίρα. Ποιοί θα επικρατήσουν ; Αυτοί που έχουν «μέτρο το χρήμα» ή αυτοί που έχουν «μέτρο τον άνθρωπο» ; Η αλήθεια ή το ψέμα ; Οι άνθρωποι ή οι απάνθρωποι ? άστο Αμετανόητε…stop κι εδώ.

Για την ιστορία και τα στατιστικά του χρόνου που έφυγε, να αναφέρω ότι πέρυσι, είχαμε περίπου 246.000 προβολές με μία αύξηση από το 2014, περίπου στο 15%. Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, ΗΠΑ, Γερμανία, Κύπρος, Πολωνία, Νορβηγία, Καναδάς και πλήθος άλλων χωρών από την Ευρώπη κυρίως, ανιχνεύονται στις σελίδες του απέραντου γαλάζιου.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.
Καλή Λευτεριά…Αμετανόητος

image

https://bluebig.wordpress.com/2016/01/24/