Μεταμφιεσμένος επισκέπτεται τα μπλόκα των αγροτών ο Αλέξης Τσίπρας

wpid-wp-1453789342549.jpeg

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως ο Αλέξης Τσίπρας μεταμφιέζεται τα βράδια και κυκλοφορεί στους δρόμους, για να μαθαίνει τα προβλήματα και τα παράπονα των πολιτών, χωρίς οι ίδιοι να ξέρουν ποιος είναι.

Ο Αλέξης Τσίπρας οδηγήθηκε στην απόφαση να μεταμφιέζεται επειδή πιστεύει πως οι Έλληνες τον λατρεύουν και πως, αν εμφανιστεί μπροστά τους με το αληθινό του πρόσωπο, δεν θα του πουν αυτά που πραγματικά πιστεύουν για να μην τον στενοχωρήσουν.

Η ιδέα του Αλέξη Τσίπρα να κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος, του ήρθε από τα παραμύθια που του διάβαζε η μαμά του όταν ήταν μικρός -για να μην την πρήζει με τις κνίτικες παπαριές του-, όπου εκεί υπήρχαν διάφοροι βασιλιάδες που ντύνονταν ζητιάνοι, για να μαθαίνουν τι πιστεύουν οι υπήκοοί τους για αυτούς.

Μέχρι τώρα, ο Αλέξης Τσίπρας έχει ντυθεί ζητιάνος, άστεγος, πρόσφυγας, πρεζόνι, πουτάνα, μπάτσος και κολομπίνα, αν και οι αγαπημένες του μεταμφιέσεις είναι αυτή του Γιάνη Βαρουφάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Όπως εξομολογήθηκε στους συνεργάτες του ο Αλέξης Τσίπρας, κάθε φορά που μεταμφιέζεται σε Ζωή Κωνσταντοπούλου, όλοι του λένε «Ξέσκισέ τον, Ζωή, τον προδότη!», και αυτός χαίρεται και θέλει να ξεσκίσει τον εαυτό του αλλά τον κόβει λίγο το σουτιέν.

Αυτές τις ημέρες, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται τα μπλόκα των αγροτών, μεταμφιεσμένος σε τσολιά της Ελληνοφρένειας.

Οι αγρότες τον υποδέχονται με γέλια, τραγούδια και χαρές, ενώ του λένε πως ο Τσίπρας είναι αλήτης και απατεώνας, και πως τους αρέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης που είναι παιδί της αγροτιάς και οι παλάμες του είναι ροζιασμένες από το σκάψιμο.

Στα μπλόκα των αγροτών, ο Αλέξης Τσίπρας έχει μάθει όλα τα προβλήματα των αγροτών με το Ασφαλιστικό, τον δάκο και την μουχρίτσα, αν και οι περισσότεροι αγρότες διαμαρτύρονται επειδή έκλεισαν τα κωλόμπαρα με τις Βουλγάρες και βολεύονται πια με τις γυναίκες τους και τις γίδες.

image

http://feedproxy.google.com/~r/pitsirikos/uPfN/~3/cqw3FIZV2iA/