Για την Τιμή των Πρίτζι

To ταξίδι προς την κόλαση συνεχίζεται πιο συναρπαστικό από ποτέ. Τώρα πλησιάζει η ώρα να πάρουν σειρά για τους φούρνους του Αουσβιτς όσοι την έχουν βγάλει σχετικά ανώδυνα όλα αυτά τα χρόνια της απελπισίας. Τους προστάτεψαν με κάθε τίμημα οι Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Παπαδήμος, Βενιζέλος, Σαμαράς και φυσικά όλα οι κυβερνήσεις των πολιτικών σκυμβάλων της μεταπολίτευσης. Μιλάμε για τους κομματικούς στρατούς του πελατειακού κράτους, των διορισμένων κηφήνων του δημοσίου. Τους τύπους σαν τον γιατρό με το φακελάκι στον «Ευαγγελισμό» που επανήλθε με το Νόμο Κατρούγκαλου-του ξακουστού εργατολόγου με την πολυτελή κατοικία στην καρδιά του Παλαιού Ψυχικού.

Ολοι οι ανεπάγγελτοι πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης διόριζαν τους κομματικούς κηφήνες στο δημόσιο με την μανία που οι Ιάπωνες αστυνομικοί παστώνουν τα πρωινά τους επιβάτες στο μετρό του Τόκυο. Η πρώτη κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου διόρισε ελάχιστους. Δεν πρόλαβαν. Η επιστροφή του Τσίπρα στο Μαξίμου ανοίγει τον δρόμο να διορισθούν με ευρηματικότητα όλοι οι φίλοι και τα στελέχη των δύο κομμάτων. Ποιος θα τολμήσει άλλωστε να επικρίνει τον Τσίπρα και τον Καμμένο όταν όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης έκαναν το ίδιο; Ποιος πολιτικός του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ είναι αγνή παρθένα ώστε να ασκήσει κριτική στον Τσίπρα και να γίνει πιστευτός;

Ακόμη και ο ήρωάς μας ο Μειμαράκης, ο «Ελληνας Ερντογάν», με το καλημέρα, μόνο την πυρηνική κουμπάρα του δεν διόρισε στο επιτελείο κι αν η Πηνελόπη Γαβρά έκανε ότι μπορούσε, κανείς κοινός θνητός δεν αντελήφθη γιατί μπήκε στις γαλάζιες λίστες ο Κώστας Πάσχος για παράδειγμα.

Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου λοιπόν έχει κάθε δικαίωμα και όλο το χρόνο να διορίσει τα κομματικά κομμάντα στο δημόσιο. Πρώτα απ΄όλα όμως οφείλει να αποκαταστήσει όλα τα παιδιά που αποτελούσαν την διαδικτυακή εμπροσθοφυλακή του ΣΥΡΙΖΑ: Στην Γραμματεία Τύπου, στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ, σε Γραφεία Τύπου πρέπει να χωρέσουν όλοι. Οπως ακριβώς έκαναν και οι προηγούμενοι-αυτό είναι το σωστό.

Επίσης οι βουλευτές των δύο κομμάτων που απέτυχαν να διορισθούν πρέπει να αριστεύσουν ως μανατζαρέοι στο δημόσιο. Στο κάτω κάτω τους μανατζαρέους (τον Bill Gates και τον Steve Jobs) υποδύονται και όλοι οι ανεπάγγελτοι πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης. Γιατί να αποτελέσει εξαίρεση ο Τσίπρας; Ποιος έχει το ηθικό ανάστημα από τους προκατόχους του να τον κατακρίνει;

Επίσης είναι ένδειξη απίστευτης υποκρισίας να επικρίνει κανείς τον Αλέκο Φλαμπουράρη και την εταιρία του, την διάσημη ΔΙΑΚΤΗΜΑ, για τις δουλειές με το Δημόσιο. Τα ίδια σκατά έκαναν όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί και οι αυλικοί τους. Ετσι κάθε φορά που εκλέγονταν ένας νέος πρωθυπουργός οι ντβατζήδες του εύχονταν

-Καλές δουλειές!

Και ξεσπούσαν σε γέλια.

Δουλειές να γίνονται να κυκλοφορεί το χρήμα. Υπάρχει μήπως πιο κερδοφόρα μπίζνα στην Ελλάδα από ένα κόμμα που καταφέρνει να πάρει το 3% και να μπει στη Βουλή; Σε όλη την μεταπολίτευση αφθονούν τα παραδείγματα των πολιτικών που ξεκίνησαν ξυπόλητοι και εγκατέλειψαν ζάπλουτοι την πολιτική με βίλες στα βόρεια και τα νότια, στη Μύκονο, στη Πάρο, στις Κυκλάδες.

Υπάρχουν και οι αντίστροφες περιπτώσεις αλλά αυτές είναι ελάχιστες.

Ο λόγος που οι πολίτες καταψηφίζουν το παλιό είναι γιατί γνωρίζουν πως τα έχουν πιάσει και πως είναι σειρά και των νέων να τα κονομήσουν και να βολέψουν τους δικούς τους.

Οι προσλήψεις στο Δημόσιο αποτελούν μονόδρομο. Στο κάτω –κάτω μέχρι να φτάσουμε στη δραχμή κανείς σοβαρός επιχειρηματίας δεν πρόκειται να επενδύσει στην Ελλάδα-όπως δεν συνέβη ως τώρα.

Τον ρόλο του επιχειρηματία λοιπόν τον αναλαμβάνει το Δημόσιο. Το φαληρισμένο Δημόσιο. Το Δημόσιο θα κάνει τις προσλήψεις και θα μοιράζει τις δουλειές. Που θα βρει όμως τα λεφτά για να επενδύσει και να ταίσει τους κομματικούς στρατούς;

Μα από την φορολογία. Θα μας φορολογήσουν μέχρι θανάτου και στην συνέχεια θα αρχίσουν να απολύουν τους δημοσίους υπαλλήλους που προσέλαβε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και θα μείνουν μόνο οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και των ΑΝΕΛ. Οι πασόκοι και οι νεοδημοκράτες που θα χάσουν τις δουλειές τους θα κλαίνε στη πλατεία Κλαυθμώνος.

Οταν έλθει η επόμενη κυβέρνηση θα απολύσει τους δημοσίους υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Οχι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να συλλάβει κανέναν μεγαλοφοροφυγά-δεν θα ακουμπήσει ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια τους. Μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό δεν υπάρχει από το γεγονός ότι πέταξαν στα σκουπίδια τους προχωρημένους φακέλους για 38.000 φοροφυγάδες που είχαν συντάξει οι επιθεωρητές του ΣΔΟΕ. Αυτό έγινε με διάταξη που τρύπωσε ο Τσακαλώτος στο νέο Μνημόνιο.

Κανείς μεγαλοφοροφυγάς δεν πρόκειται να πάθει το παραμικρό από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οπως δεν τον ακούμπησαν οι προηγούμενοι, δεν θα τον ακουμπήσουν κι ετούτοι εδώ.

Πάμε παρακάτω. Το ίδιο κολλητοί θα γίνουν οι κυβερνώντες και με τους μηντιάρχες-νταβατζήδες. Ηδη εδώ και μήνες Ψυχάρης, Καρακούσης, Κουρής, Κοντομηνάς,  έχουν άριστη πρόσβαση στο Μαξίμου ενώ ο Μπόμπολας εξακολουθεί να είναι άχαστος βασιλιάς στα Δημόσια έργα-ακόμη και η Ρένα Δούρου -παρότι ο ταλαίπωρος Φλάμπουρας έχει την ΔΙΑΚΤΗΜΑ-, εκείνη επιλέγει τον ΑΚΤΩΡΑ για τα έργα της Περιφέρειας. Αίσχος.

Οσο για το κόλπο με τις τηλεοπτικές άδειες αυτό είναι για τους χαχόλους. Αντε να πάρουν τηλεοπτικές άδειες για «ειδικό» πρόγραμμα και δυο-τρεις επιχειρηματίες του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τα άλλα τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει στο τηλεοπτικό και μηντιακό μπουρδέλο. Αυτό φάνηκε και στην διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας: Mιχόπουλος, Παππάς, Παπαμιμίκος , Γαβρά μοίρασαν την κομματική διαφήμιση σε όλον τον υπόκοσμο των ΜΜΕ. Με αυτά τα κριτήρια, και με κολλητούς τον σεσημασμένο υπόκοσμο των ΜΜΕ, κυβερνάνε όλοι τους.

Δεν είναι τυχαίο πως όλα τα κόμματα εξουσίας έχουν και τον δικό τους στρατό από λεχρίτες δημοσιογράφους-από τα πλέον σούργελα της πιάτσας, ενώ φροντίζουν να χαρίζουν τα θαλασσοδάνεια σε όλες τις τσατσά, τους μηντιάρχες.

image

Με την ίδια άνεση μοιράζουν και τα ιλιγγιώδη ποσά του ΕΣΠΑ στην Μαφία των ΜΜΕ.

Κόμματα εξουσίας και ΜΜΕ κυβέρνησαν παράλληλα στην διάρκεια της μεταπολίτευσης και εξακολουθούν. Και μαζί τους οι νταβατζήδες της διαπλοκής και οι παραγκάρχες της Δικαιοσύνης για να έχουν όλοι τον κώλο τους προστατευμένο. Εδώ, στην Μαφία της Μηντιακής Διαπλοκής η τράπουλα είναι μοιρασμένη. Οσοι τόλμησαν να μπουν δίχως να τηρήσουν τους κανόνες είχαν την τύχη του Κοσκωτά. Λαυρεντιάδης, Ρέστης, Βγενόπουλος την γλίτωσαν με ακριβό τίμημα γιατί πήγαν να μπουν από την πίσω πόρτα στη Στοά. Ο δε Κυριακίδης γύρευε που κρύβεται-ευλόγησον Δέσποτα.

Την τρίχα κανενός νταβατζή δεν πρόκειται να ακουμπήσουν ο Τσίπρας και ο Καμμένος. Ο τελευταίος μάλιστα τόλμησε να βγάλει τις λίστες του ΚΕΕΛΠΝΟ και έπεσε πάνω του όλο το σύστημα. Φυσικά δεν άνοιξε ρουθούνι και οι δουλειές συνεχίζονται.

Και θα συνεχίζονται ώσπου μια μέρα-πολύ σύντομα-θα μας δώσουν μια κλωτσιά και θα μάς στείλουν στη Δραχμή. Σ΄ αυτή την περίπτωση το Κράτος του ISIS θα φτάσει στα Χανιά και θα βιάζει όμορφες κρητικοπούλες-συριζοπούλες, ενώ Αλαβανοί και Τούρκοι θα μοιράζουν ότι ελληνικό έχει απομείνει.

Οσο για το χρέος ακόμη κι αν διαγραφεί όλο σε μια νύχτα-πολύ σύντομα θα φθάσει σε δυσθεώρητα ύψη γιατί θα πρέπει να ταιστεί όλο αυτό το χυδαίο κράτος των κομματικών στρατών, των νταβατζήδων της διαπλοκής, των παραγκών της Δικαιοσύνης, του μηντιακού παρακράτους.

Η πορεία προς την Κόλαση θα είναι συναρπαστική.

Απλά σ΄αυτό το σημείο ενημερώνουμε τα κορόιδα χαχόλους ψηφοφόρους των κομμάτων εξουσίας πως όσοι έφαγαν τα λεφτά όλες αυτές τις δεκαετίες είναι ήδη με το ένα πόδι εκτός Ελλάδας. Και οι τωρινοί έχουν εξασφαλίσει τις οικογένειές τους με τα παιδιά τυς να σπουδάζουν στα εξωτερικό και την οικογένεια έτοιμη ανά πάσα στιγμή να μετοικήσει.

  Καθώς θα ξεσπάει η απελπισία και ο θάνατος θα μείνεις εσύ εδώ, μαλάκα ψηφοφόρε, αντικρύζοντας για κλάσματα δευτερολέπτου το σπαθί που με ένα χραααπ θα κόψει το άχρηστο κεφάλι σου….

http://kourdistoportocali.com/post/47011