ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ – «Ξηλώνουν» τον Σφακιανάκη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

wpid-wp-1455743278424.jpeg

Μετά τις χθεσινές κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ, η νέα ηγεσία απομακρύνει σύμφωνα με πληροφορίες τον Μανώλης Σφακιανάκης από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, μετακινώντας το Μανώλη Σφακιανάκη από την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την οποία πραγματικά ανέδειξε και έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, με τεράστιες επιτυχίες.

Ο κ. Σφακιανάκης, σύμφωνα κατεπείγον σήμα που υπογράφεται από τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα, μετακινείται σε μία… ανενεργή υπηρεσία, τον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ως προϊστάμενος. Ουσιαστικά πρόκειται για μία κίνηση «αδρανοποίησης» του δραστήριου στρατηγού, σαφή υποβάθμιση, ενδεχομένως και «πρόδρομος» για μελλοντική αποστρατεία του.

Η συγκεκριμένη μετακίνηση ήταν μη αναμενόμενη και απροσδόκητη, η οποία ενδεχομένως κρύβει κάποιο «προσωπικό μένος» εναντίον του, από μερίδα υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που τον θεωρούν μια μόνιμη απειλή για το δικό τους μέλλον.

Κύκλοι συνεργατών του αγαπητού αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για παράξενη μεθόδευση τοποθέτησής του σε άλλη υπηρεσία, την οποία ο κ. Σφακιανάκης δεν αποδέχεται και θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αποτρέψει αυτή την μετακίνηση.

Οι Άνθρωποι είναι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου μετακινούν  από την δίωξη των άνθρωπο που έχει σώσει τόσες και τόσες ζωές από αυτοκτονίες αλλά και αθώα παιδιά από τα χέρια των παιδόφιλων…ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

image

https://hellasforce.com/2016/02/17/