ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗ! Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες – Εάν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζουν

wpid-wp-1455734799901.jpeg

Βόμβα στα θεμέλια της κυβέρνησης προκαλεί η δήλωση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σγουρίδη, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα πως ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες!

Ο κ. Σγουρίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum 93.6 και δήλωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας ουσιαστικά παραπλάνησε τους αγρότες, όπως είχαν κάνει και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί. Επίσης, ο κ. Σγουρίδης δήλωσε πως οι πολιτικοί στην Ελλάδα δεν κρίνονται από τις πράξεις τους, αλλά από αυτά που λένε και δήλωσε με νόημα πως «εάν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει».

Επισήμανε πως ο ίδιος είναι «παλιά καραβάνα» στην πολιτική δηλώνοντας πως «δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου της ραδιοφωνικής εκπομπής εάν αυτό σημαίνει πως ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, ο υφυπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά: «όπως και ο προηγούμενος, Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3″, εννοώντας τον κ. Σαμαρά και προσθέτοντας «όπως τα λέφτά υπάρχουν» εννοώντας τον κ. Παπανδρέου.

Ο δημοσιογράφος που άκουγε τον υφυπουργό να κάνει μία τέτοια αναφορά, ξαναρωτά εμφανώς απορημένος, εάν ο κ. Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως και ο Σαμαράς για να του απαντήσει ο κ. Σγουρίδης «όπως ο Παπανδρέου πριν».

Αργά το απόγευμα και αφού το θέμα είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις ο κ. Σγουρίδης επιχείρησε να τα μαζέψει λέγοντας ότι δεν εννούσε με αυτά που είπε τον Αλέξη Τσίπρα αλλά τους προκατόχους του. Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου επικράτησε έντονος εκνευρισμός με τα όσα είπε το κυβερνητικό στέλεχος και την έκταση που έλαβε το θέμα ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπήρξε παρέμβαση από την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη προς τον κ. Σγουρίδη προκειμένου να επανορθώσει το συντομότερο δυνατό.

image

http://attikanea.blogspot.com/2016/02/blog-post_952.html