ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ Με τον Νόμο 4320 που λήστεψαν του Ομολογιούχους ληστεύουν και τους Δήμους

wpid-20150417085416

Αποκάλυψη-βόμβα…..

Η Κεντρική Μαφία ληστεύει τις επί μέρους Μαφίες του Κράτους (Δήμους-Περιφέρειες) με τον NOMO ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4320

Ρυθμίσεις για τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την οργάνωση της Κυβέρνησης και των Κυβερνητικών οργάνων και λοιπές διατάξεις.

Στην Παράγραφο 36.ζ. διαβάζουμε>

Η περίπτωση ζ” της παρ. 11 του άρθρου 15 του ν. 2469/1997 αντικαθίσταται ως εξής:
«ζ. Τα κεφάλαια που κατατίθενται από τα Ν. Π.Δ.Δ. και Α.Φ. στην Τράπεζα της Ελλάδος σε λογαριασμούς ταμειακής διαχείρισης, δύνανται να επενδύονται στο σύνολό τους σε συμβάσεις αγοράς ή πώλησης τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου με σύμφωνα επαναπώλησης/επαναγοράς με αντισυμβαλλόμενο το Ελληνικό Δημόσιο (repos, reverse repos, buy/sell back, sell/buy back). Σε περίπτωση κεφαλαιακών ζημιών των Ν. Π.Δ.Δ. και Α.Φ. από την για οποιονδήποτε λόγο μη προσήκουσα και ιδίως μη έγκαιρη ή μη ολοσχερή εκπλήρωση των υποχρεώσεων του Ελληνικού Δημοσίου ως αντισυμβαλλομένου σε συμβάσεις αγοράς ή πώλησης με σύμφωνα επαναγοράς, το Ν. Π.Δ.Δ. ή ο Α.Φ. που υπέστη τη ζημία έχει απευθείας αξίωση αποζημίωσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου.»
Η ως άνω διάταξη ισχύει από 17.3.2015.

Αυτό σημαίνει πως οι μοκρομαφιόζοι της τοπικής αυτοδιοίκησης που θα εμπιστευθούν τα λεφτά τους στο κεντρικό κράτος εάν αυτό χρεοκοπήσει θα πάρουν πάπαλα-το πούλο!!!

Τι αποζημίωση να τους δώσει ένας μπατίρης; Ετσι ακριβώς την πάτησαν και οι Ομολογιούχοι!!!

http://kourdistoportocali.com/post/43062/omologa