ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Η Ελλάδα στα χέρια του Θοδωρή Μιχόπουλου

wpid-20150417085416

Eχοντας στο πλευρό τους το φωτεινό μυαλό του Θοδωρή Μιχόπουλου (στη φωτό δεξιά-διαχρονικά πολυθεσίτης δημοσιογράφος βαθύς πασόκος που έγινε ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εξουσίας και τώρα κατέχει την θέση του διευθυντή επικοινωνίας-τρομάρα μας-του Μαξίμου) ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς χαμογελούν στην πτήση-τρόμος για τις Βρυξέλλες.

Ο Μιχόπουλος απολαβάνει τα μεγαλεία της εξουσίας την ώρα που η Ελλάδα συνεχίζει το ταξίδι στον όλεθρο-Flight 4U9525 Co-pilot Andreas Lubitz.

Ενα ταξίδι που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια-την Ανοιξη του 2015 όταν ξημερώματα εκείνης της μέρας ο Αμερικανός Πρόεδρος τηλεφώνησε στον τότε εγκεφαλικό πρωθυπουργό Παπανδρέου και του ζήτησε (διέταξε) να βάλει την Ελλάδα στον μηχανισμό στήριξης.

Ετσι ο Ομπάμα κατάφερε να βάλει πόδι με το ΔΝΤ στην Ευρώπη χάρη στον ΓΑΠ.

Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί όταν τούς δόθηκε η ευκαιρία έδωσαν μια κλωτσιά στον ΓΑΠ και τον ξεφορτώθηκαν με την βοήθεια του Βενιζέλου.

Στην συνέχεια θα ερχόταν η σειρά του Σαμαρά των Ζαππείων ο οποίος αφού έκανε κωλοτούμπα υπερασπίσθηκε με σθένος το νοσηρό πελατειακό κράτος.

Ο ανεκδιήγητος Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ ανικανότητας ανταγωνίσθηκε επάξια την ανυπαρξία, αβουλία και αμηχανία του γραφικού Μανιτάκη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αμηχανία του Σαμαρά στην εκπομπή της Τρέμη όταν τον ρώτησαν ποιες μεταρρυθμίσεις έκανε η κυβέρνησή σας. Απίδια μάντολες…

Τον Ιανουάριο του 2015, ο λαός εμπιστεύθηκε την διακυβέρνηση της χώρας στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος κατάφερε να κάνει υπουργούς ένα μπουκέτο ηλιθίων οι οποίοι ξημεροβραδιάζονται στα κανάλια και λένε ανοησίες.

Η τελευταία μας ελπίδα είναι ο ίδιος ο Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς που πιστεύουμε ότι έχουν συναίσθηση της κατάστασης αλλά και της ευθύνης,η οποία είναι ιστορική μια και οι συνέπειες για την αριστερά θα είναι ολέθριες εάν τα σκατώσουν.

Οσο για τους δημοσιογράφους που μαζεύουν διαχρονικά δίπλα τους οι ένοικοι του Μαξίμου  μπορούμε να τους αποδεχθούμε μόνο ως διασκεδαστές των κουρασμένων πρωθυπουργών οι οποίοι αναζητούν και κάνα χωρατατζή δημοσιογράφο για να τους λέει ανέκδοτα η να παραγγέλνει τα σουβλάκια και τις πίτσες.

Πάντα η εξουσία έχει ανάγκη από χωραταζήδες-άλλοι τους λένε γελωτοποιούς και το Μέγαρο Μαξίμου έχει μια παράδοση στην συγκεκριμένη ειδικότητα.

Η συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ θα πραγματοποιηθεί στις 3.30 το μεσημέρι στις Βρυξέλλες. Ο κ.Τσίπρας μετά θα συναντηθεί και με τον Γάλλο πρόεδρο Ολάντ.

http://kourdistoportocali.com/post/43064/mixo