«ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΗΚΕ» ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΖΩΗ: Καπάρωσε γραφείο, άλλαξε κλειδαριές και …

wpid-wp-1442947804347.jpeg

Αποφασισμένη να παραμείνει στο Κοινοβούλιο παρότι δεν είναι πλέον βουλευτής είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής δεν περίμενε πως δεν θα εκλεγόταν βουλευτής.  Για το λόγο αυτό είχε φροντίσει να «καπαρώσει» ένα γραφείο, από τα καλύτερα , κατά πληροφορίες, στο δεύτερο όροφο, μεγάλο, με θέα στον Εθνικό Κήπο, που ανήκε στον πρόεδρο της Βιβλιοθήκης της Βουλής, ο οποίος παραιτήθηκε και δεν τοποθετήθηκε κάποιος άλλος στη θέση του.

Το γραφείο του έμεινε άδειο και η κυρία Κωνσταντοπούλου έσπευσε να το «καπαρώσει» για παν ενδεχόμενο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για να μην μπει κανείς εμπόδιο στα σχέδιά της, άλλαξε και κλειδαριά και το κλείδωσε! Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια η κα Κωνσταντοπούλου είχε φροντίσει να βγάλει από το κτίριο όλους τους προκατόχους της.

Όπως και να έχει η Κωνσταντοπούλου είναι αποφασισμένη να αποχωρίσει με θόρυβο εκμεταλλευόμενη το τελευταίο δεκαήμερο  που της απομένει ως  πρόεδρος της Βουλής.

Από τις 11:00 το πρωί  συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών η Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους της Βουλής, η οποία θα επεξεργαστεί τα συμπεράσματα του πορίσματος που είχαν καταλήξει τα μέλη της πριν τις εκλογές. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, που ανακοίνωσε χθες το γραφείο Τύπου της Βουλής, οι εργασίες της Επιτροπής, οι οποίες από αύριο θα είναι ανοικτές, θα συνεχιστούν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου. Σε μία από τις συνεδριάσεις θα κληθεί και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου θα υπερασπιστεί το έργο της επιτροπής, θα επισημάνει την ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας της και από την επόμενη Βουλή και θα διαμηνύσει στην κυβέρνηση να μην εγκαταλείψει την μάχη για την διαγραφή του «παράνομου και επονείδιστου» χρέους.

crashonline

http://www.triklopodia.gr/tampourothike-stin-vouli-zoi-kaparose-grafio-allaxe-klidaries-ke/