Ένα μεγάλο μπράβο μαλακες

wpid-wp-1445448752260.jpeg

Το μάθατε ότι χτυπήθηκε στη ρίζα της η διαπλοκή; Το μάθατε ότι έπαψαν το gamato ; Ένα μεγάλο «μπράβο μαλάκες» σε όποιους έκλεισαν το gamato αλλά αφήνουν αυτούς που μας έχουν κατακλέψει να κυκλοφορούν ελεύθερους !
Λαθρέμποροι, μιζαδόροι, αρπακτικά και όλος ο «καλός κόσμος» του πολιτικο- οικονομικου-επιχειρηματικού κατεστημένου έχασε τον ύπνο του…
Φωτιά έχουν πάρει οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο με τους χρήστες τους να εκφράζουν τον θαυμασμό τους στον κ. Σφακιανάκη, για την άψογη και αποτελεσματική λειτουργία της υπηρεσίας που προΐσταται.

Παράλληλα μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η υπηρεσία καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος καταφέρνοντας ένα τεράστιο χτύπημα στα κυκλώματα διαπλοκής που λυμαίνονται τον τόπο, αναπτερώθηκε το ηθικό των ψηφοφόρων του κυβερνητικού κόμματος που βλέπουν την προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για «αμείλικτη πάταξη της διαφθοράς» να παίρνει σάρκα και οστά.

Την ίδια στιγμή συνδικαλιστικές οργανώσεις των συνταξιούχων εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι η δίωξη για  φοροδιαφυγή, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κ.α που ασκήθηκε κατά των διαχειριστών της ιστοσελίδας gamato θα αποφέρει έσοδα στον δημόσιο κορβανά που θα απομακρύνει την εφιαλτική προοπτική της παραπέρα μείωσης των ήδη πετσοκομμένων συντάξεων.

Ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα φέρουν τον Σόιμπλε να απεύθυνε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Τσίπρα για το αποφασιστικό χτύπημα στα καρτέλ της διαφθοράς που λυμαίνονται την Ελλάδα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου μας, λαθρέμποροι, μιζαδόροι, αρπακτικά και όλος ο «καλός κόσμος» του πολιτικο- οικονομικου-επιχειρηματικού κατεστημένου έχει χάσει τον ύπνο του, μπροστά στην διαφαινόμενη πρόθεση της κυβέρνησης να συγκρουστεί μετωπικά με τους ολιχάρχες.

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, μάλιστα διαρρέουν ότι εμπλεκόμενοι στην λίστα Λαγκάρντ, ελεγχόμενοι για μίζες σε πολεμικούς εξοπλισμούς και μαύρες προμήθειες σε δημόσια έργα ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τον δρόμο … Χριστοφοράκου.

Παρακάτω ένα ελάχιστο δείγμα, σχολιασμού χρηστών του Ιντερνέτ για την πρόσφατη … κυβερνητική επιτυχία.

image

image

image

image

image

tsak-giorgis.