Κυβερνητική κρίση από το επεισόδιο που προκάλεσε η Πρόεδρος της Βουλής

Aristotelis_Onasis

Καταιγιστικές πληροφορίες δίνουν νέες διαστάσεις στο πρωτοφανές επεισόδιο, που προκάλεσε με τη χαρακτηριστική υστερία της η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αιδηψό.

Ο υπάλληλος του βενζινάδικου απολύθηκε αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, ενώ σημειώνεται με νόημα ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι πρώην πασόκος που έχει πρόσφατα μεταπηδήσει στον Σύριζα, με κομματικά καθήκοντα αναμόρφωσης του Κυβερνητικού Προγράμματος στον τομέα προστασίας των εργασιακών δικαιωμάτων.

Με την απόλυση στο χέρι, ο άτυχος υπάλληλος απευθύνθηκε σε παρακείμενο γραφείο Εργατολόγων, του οποίου όμως, όπως αποκαλύπτεται, αφανής ιδιοκτήτης είναι ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Εκεί συνεργάτες-βιτρίνα του μεγαλοδικηγόρου-υπουργού κλείδωσαν τον ανυποψίαστο πελάτη τους στο υπόγειο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία τους και τον ανάγκασαν να υπογράψει συμβόλαιο με ποινική ρήτρα 500.000 Ευρώ στην περίπτωση που συμβεί να επαναπροσληφθεί υπό άλλη κυβέρνηση. Μάλιστα, τον εκβίαζαν να τους δώσει ως προκαταβολή τα χρήματα της αποζημίωσης, αρνούμενοι να παραδεχτούν ότι ο συριζαίος ιδιοκτήτης δεν τα είχε καταβάλει.

Ο συνεργαζόμενος δικηγόρος που έδειξε το μεγαλύτερο ζήλο στον εκβιασμό σε βάρος του απολυμένου υπαλλήλου είναι στην πραγματικότητα ασκούμενος αλλά αμοίβεται παχυλά, κάτι που εξηγείται από το γεγονός ότι στο δικηγορικό γραφείο τον είχε συστήσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Καλά πληροφορημένες πηγές αφήνουν να εννοηθεί ότι με τη συνέχεια του ρεπορτάζ θα τρίξουν καρέκλες, αλλά πριν προβούν σε ζουμερές αποκαλύψεις περιμένουν να δουν τι θα γράψει σχετικά και η Bild.

Με κάθε νεότερο στοιχείο που θα προκύπτει, το sotosblog θα διακόπτει την κανονική ροή των αναρτήσεών του, για να σας το μεταδίδει.     sotosblog