ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ Tον δολοφόνησαν για τις μίζες από τα Εμβόλια της Γρίπης

wpid-20150417085416

Πάρτε μόνο μια γεύση από το θρίλερ που θα ακολουθήσει>

(Οπως προκύπτει, την απασχολεί το γεγονός ότι η διάγνωση δεν ήταν η σωστή. Επίσης, άφησε επίσης να εννοηθεί ότι τον τελευταίο καιρό του είχε ανατεθεί μεγάλη υπόθεση, κάτι που θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ήταν μία άκρως απόρρητη υπόθεση, που του είχε ανατεθεί από «πολύ ψηλά» και για είχε τον τελευταίο καιρό φόβους ότι μπορεί να απειληθεί η ζωή του, κάτι που φέρεται να είχε εκμυστηρευθεί στους δικούς του ανθρώπους.)

Υπήρχαν 5 εκατομμύρια λόγοι για να δολοφονηθεί ο Σάσα Βέρτατσα μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος της Σερβίας.
Οσα και τα εμβόλια για την πανδημική γρίπη (Η1Ν1) που παρήγγελε η κυβέρνηση της Σερβίας από την Medkomlek trade impex.
O Βέρτσατσα ένας πολλά υποσχόμενος πολιτικός ήταν πιο εύκολο να βγει από την μέση όσο ήταν απλά μέλος του κόμματος.
Σε περίπτωση που εκλέγονταν αντιπρόεδρος τα πράγματα θα δυσκόλευαν.
To παραπάνω απόσπασμα από το συγκλονιστικό βιβλίο της δημοσιογράφου Mirjana Novakovic (photo) Ο ΤΙΤΟ ΠΕΘΑΝΕ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λιβάνη και περιγράφει με μυθιστορηματικό τρόπο την δολοφονία ενός στελέχους του κόμματος το οποίο απειλούσε την συμφωνία μαμούθ του σέρβικου υπουργείου Υγείας με την συγκεκριμένη φαρμακοβιομηχανία για την αγορά των εμβολίων.
Την ίδια στιγμή στις στρατιωτικές αποθήκες του Ρουφ θα έμεναν παρκαρισμένα 15 εκατομμύρια εμβόλια που είχαν αγορασθεί από την ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ίδιας επιδημίας.
Εκείνη την εποχή είχε προκληθεί μια επικοινωνιακή καταιγίδα τρόμου με συγκεκριμένα ΜΜΕ και συγκεκριμένους δημοσιογράφους να πρωταγωνιστούν στην προπαγάνδα του τρόμου.
(Μεγαλοδημοσιογράφοι και εκδότες το ίδιο διάστημα είχαν εμπλοκή σε μίζες από εξοπλιστικά-όπως θα διαβάσετε σε άλλη ανάρτησή μας.)
Την ίδια ώρα κορυφαίοι γιατροί διαβεβαίωναν τους πολίτες για το πόσο απαραίτητο και ακίνδυνο ήταν το εμβόλιο χωρίς τελικά να καταφέρουν να πείσουν τους δύσπιστους Ελληνες. Κεντρικό ρόλο στην προπαγάνδα του τρόμου είχε ένας οργανισμός που «ελέγχεται» αυτό το διάστημα από το υπουργείο Υγείας.
Στο μεταξύ σε ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας καταγράφονται οι υπόνοιες της οικογένειας του εισαγγελέα Εφετών, Σωτήρη Μπάγια, για δολοφονία του:

Το «Βήμα» επικοινώνησε με τη σύζυγο του δικαστικού, διακεκριμένη εισαγγελέα Ευγενία Παπαγεωργίου. Οπως προκύπτει, την απασχολεί το γεγονός ότι η διάγνωση δεν ήταν η σωστή. Επίσης, άφησε επίσης να εννοηθεί ότι τον τελευταίο καιρό στον Σωτήρη Μπάγια είχε ανατεθεί μεγάλη υπόθεση, κάτι που θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ήταν μία άκρως απόρρητη υπόθεση, που του είχε ανατεθεί από «πολύ ψηλά» και για αυτό ο Σωτήρης Μπάγιας είχε τον τελευταίο καιρό φόβους ότι μπορεί να απειληθεί η ζωή του, κάτι που φέρεται να είχε εκμυστηρευθεί στους δικούς του ανθρώπους.

Eρώτηση>Hταν αυτή η απόρρητη υπόθεση, η υπόθεση των 15 εκατομμυρίων εμβολίων;

http://kourdistoportocali.com/post/42985/gripi