Kλίμα ανατροπής της κυβέρνησης!

7651043648_b7c9741c92_b

Toύρκοι πράκτορες και λαθρέμποροι, αχυράνθρωποι πάσης φύσεως συμφερόντων, ντόπιων και ξένων και ένα πρόθυμο παρακράτος με «αντιεξουσιαστές» να πρωταγωνιστούν σε απρόσμενες καταλήψεις δημιουργούν ένα σκηνικό πτώσης της κυβέρνησης Τσίπρα.

Το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα εύφλεκτο την ίδια ώρα που υπουργοί της κυβέρνησης δείχνουν να βρίσκονται εκτός πραγματικότητας και ξημεροβραδιάζονται στα κανάλια όπως ο Πάγκαλος όταν οι Τούρκοι μάς ταπείνωναν στα Ιμια.

Ακόμη πιο επικίνδυνος αντίπαλος για τους Τσίπρα-Παππά είναι το ασκέρι των υπουργών τους οι οποίοι ανταγωνίζονται στο ποιος θα πει την μεγαλύτερη παπαριά και θα κάνει την μεγαλύτερη μαλακία.

Κάποιοι από δαύτους προκειμένου να είναι στην τηλεόραση είναι έτοιμοι να τηλεφωνήσουν στον Μπόμπολα και να τον παρακαλέσουν να τους επιτρέψει να κάνουν το σήμα του Mega όταν κλείνει το πρόγραμμα ή να γίνουν τηλεπλασιέ.

Κάποιοι από τους υπουργούς της πρώτης κυβέρνησης της αριστεράς είναι για πολλές κλωτσιές.

Την ιδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας ιδιαίτερα αγχωμένος κάλεσε στο Μαξίμου τον ΓΑΠ και άρχισαν να μιλάνε κοντά στο παράθυρο ώστε να μην μπορούν να τους πιάσουν οι κοριοί.

Τώρα τι βοήθεια να δώσει το θολωμένο μυαλό του ΓΑΠ στον Τσίπρα τρέχα γύρευε.

Το θέμα είναι ότι ιδιαίτερα ο Πανούσης θα πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά και το στόμα του κλειστό, ώστε να αποφύγει έναν νέο «Αλέξη Γρηγορόπουλο» που, όπως κάποια σημάδια δείχνουν, σχεδιάζει το παρακράτος…