Μήπως ο Τσίπρας μοίρασε τα »βιβλία» σε συντρόφους

wpid-wp-1465319225138.jpeg

Έχω τα πρώτα 30 «βιβλία», λέει μέσα από τα σύρματα του τηλεφώνου ο δημοσιογράφος Καραμήτσος στον έμπιστο του Τσίπρα, τον Μαρινάκη. Περίεργο. Ένας «γιατρός», πρόσωπο
γνωστό στον Μαρινάκη και τον Καραμήτσο, προτίμησε να στείλει «βιβλία» στον σημερινό πρωθυπουργό, κι όχι ένα π.χ. αυτόματο Blood Pressure Monitor, να μετράει την πίεσή του ο άνθρωπος. Κάτι άλλο ίσως πιο χρήσιμο από τα «βιβλία» που να έχει σχέση με υγεία και έχει ανάγκη ένας πολιτικός που ζει έντονα τους παλμούς της μνημονιακής Ελλάδος και αγωνιά για το μέλλον της χώρας.

Τι να πρωτοδιαβάσει ο Τσίπρας και του στέλνει «βιβλία» αυτός ο άγνωστος «γιατρός». Άτομο σοβαρό και υπεύθυνο ο Τσίπρας, όχι κάποιος Χρυσοχοϊδης, κοτζάμ υπουργός του ΠΑΣΟΚ που ομολόγησε δημοσίως ότι ψήφισε το μνημόνιο, επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, χωρίς να το διαβάσει.

Το νέο μνημόνιο, το τρίτο που υπέγραψε ο Τσίπρας κι όλα τα σχετικά κωλόχαρτα, ξεπερνά τις 7.500 σελίδες. Να τα υπογράψει ο Τσίπρας έτσι στα τυφλά, όπως τα έχει μοντάρει η τρόικα; Σε καμία περίπτωση. Ένα προς ένα σημείο, μία προς μία παράγραφο, την πέρασε κόσκινο ο πρωθυπουργός. Κι ο άλλος, ο «γιατρός» άρχισε να του στέλνει «βιβλία», αυτά είναι τα πρώτα, θα ακολουθήσουν 30, 40…, είπε ο Καραμήτσος στον Μαρινάκη.

Μήπως δεν τα κράτησε όλα τα «βιβλία» για πάρτη του ο Τσίπρας. Ούτε για τα παιδιά του, να τα διαβάσουν όταν μεγαλώσουν. Μήπως μοίρασε και σ” άλλους συντρόφους μερικά από τα πρώτα 30 «βιβλία».

image

http://www.zougla.gr