Ντροπή σας,ανθέλληνες των Αθηνών,βράβευσαν την Τουρκία,ως τιμώμενη χώρα,λίγες ώρες μετά την βεβήλωση της Αγίας Σοφίας,από τους μουλάδες!!!

wpid-wp-1465321785627.jpeg

Ντροπή σας,ανθέλληνες των Αθηνών,βράβευσαν την Τουρκία,ως τιμώμενη χώρα,λίγες ώρες μετά την βεβήλωση της Αγίας Σοφίας,από τους μουλάδες!!!
Τι ζητάμε από τους άλλους να μας σεβαστούν,στα εθνικά μας θέματα,όταν εμείς οι ίδιοι βγάζουμε τα μάτια μας και αντι να διαμαρτυρηθούμε και να ανεβαούμε στα κάγκελα,για τον βιασμό της ίδιας μας της ιστορίας,εμείς,βραβεύουμε κιόλας από πάνω αυτούς που μας ξεριζώνουν την ψυχή!!

Πριν λίγο έγινε γνωστό,πως η ελλαδική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμένου,βράβευσαν την Τουρκία στον τουριστικό τομέα,ως τιμώμενη χώρα,λίγες ώρες μετά την βεβήλωση της Αγίας Σοφίας,από τους μουλάδες του καμηλιέρη,σε παντουρκική και όχι μόνο μετάδοση,με την ανάγνωση του κορανίου,εντός της Αγίας μας Σοφίας,τελετή που μεταδόθηκε σε όλο τον σουνιτικό κόσμο,με πανηγυρικό τόνο.

Αντι να απελάσουμε τον πρέσβη τους και να διακόψουμε με τους αττίλες κάθε απολύτως σχέση,καθώς παραβιάζουν κάθε μέρα τα εθνικά μας σύνορα,σε Αιγαίο,Κύπρο και απειλούν με διαμελισμό την Θράκη μας,τα μασωνίδια των Αθηνών,αποκάλεσαν ως τιμώμενη χώρα στον τουριστικό τομέα την Τουρκία και μάλιστα ανακοίνωσαν έκπτωση στους Τούρκους »τουρίστες»20%,έτσι για τις ευεργεσίες που έκανε αυτό το γενοκτόνο μόρφωμα,στο έθνος μας.

Βίζες λοιπόν γιοκ και με το σταγονόμετρο για τους αδελφούς Ρώσους,μειώσεις και εκπτώσεις με τις καλύτερες τουριστικές προσφορές για τους αττίλες.Αυτό που απομένει από το πλέον σατανικό κυβερνητικό μόρφωμα,Συριζανελ,να κάνει είναι  να αποσταλεί πρόσκληση στον Χότζα που βεβήλωσε την Αγία Σοφία,για δωρεάν διακοπές στις Οινούσσες,με όλα τα έξοδα πληρωμένα από υπουργείο άμυνας…

image

Πηγή