Ο Φώτης Κουβέλης μίλησε…

wpid-20150417085416
Στο προσκήνιο βγήκε ξανά ο ξεχασμένος από όλους και από όλα, Φώτης Κουβέλης. Ο πρόεδρος του  επίσης ξεχασμένου κόμματος της ΔΗΜΑΡ αναγκάστηκε να ξαναμιλήσει μετά από πολύμηνη σιωπή ώστε να διαψεύσει τον πρώην συνεταίρο του στην πρώην κυβέρνηση συνεργασίας, Αντώνη Σαμαρά.
Συγκεκριμένα ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε σε συνέντευξη του στο Mega ότι πρότεινε τον Φώτη Κουβέλη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο ίδιος αρνήθηκε. Γεγονός που διαψεύδει ο Φώτης Κουβέλης αφού όπως τονίζει μπορεί να είναι λίγο αργός αλλά μαλάκας δεν είναι. Αν του έκανε πρόταση ο Αντώνης Σαμαράς για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας σαφώς και θα δέχονταν. Εδώ δέχτηκε να συγκυβερνήσει μαζί με την Ν.Δ. και το Πασόκ ως τρίτος και καταϊδρωμένος, την Προεδρία θα αρνιόταν;
Ο Φώτης Κουβέλης δεν έμεινε εκεί αλλά πήγε και λίγο παραπέρα. Τόνισε ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν αποφασισμένος να πάει σε εκλογές γιατί η πολιτική του είχε αποτύχει. Άλλωστε μόλις βγήκε ξανά στις αγορές πήρε από τα τρία το μακρύτερο.
Γιαυτό ο Αντώνης Σαμαράς πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον αποτυχημένο Σταύρο Δήμα ώστε να μην τον ψηφίσει ούτε η μάνα του και αναγκαστικά να πάμε σε πρόωρες εκλογές. Ενώ, όπως υποστήριξε ο Φώτης Κουβέλης, αν ο Αντώνης Σαμαράς είχε προτείνει τον ίδιο, θα τον ψήφιζαν ακόμα και τα δέντρα.