AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.. ΠΗΡΑ την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΑΝΑΔΟΜΩ την ΕΥΠ, οι μηντιάρχες στην Δικαιοσύνη!

tsipras6-1024x683

Ο Τσίπρας πήρε και την Β΄αξιολόγηση από την Μέρκελ για τους λόγους που σας αποκάλυψε εδώ το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” και τώρα πλέον δηλώνει:

-Θα κερδίσω και τις εκλογές όποτε κι αν γίνουν!..

Ο πρωθυπουργός ποντάρει στο άστρο(!) της Φώφης Γεννηματά για την οποία πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει ψηφαλάκια από την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο πρωθυπουργός από την στιγμή που θα κλείσει και τυπικά η αξιολόγηση είναι αποφασισμένος να οδηγήσει στην Δικαιοσύνη τους μηντιάρχες (ακόμη κι αυτούς που σήμερα πίνουν νερό στ΄όνομά του-έτσι έκανε και ο Ψυχάρης κάποτε) με όπλο το Ιστορικό Πόρισμα της Εξεταστικής για τα Δάνεια σε ΜΜΕ.

tsipras-kamenos-panigiria

Ο Τσίπρας θα τους αναγκάσει να τα αποπληρώσουν ή θα υπάρξει κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων την οποία θα μεταδίδει ζωντανά η ΕΡΤ από τους τόπους δράσης-τις πολυτελείς βίλες τους και τις τράπεζες με τους εξωχώριους λογαριασμούς τους.

Ο πρωθυπουργός σε συνεργασία με τον Γιάννη Ρουμπάτη αλλάζει εκ βάθρων την ΕΥΠ. Είναι τόσο δομικές οι αλλαγές στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ώστε χρειάστηκαν 20 σελίδες από τη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για να χωρέσουν!

eyp

Δείτε εδώ

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να προσφέρει θέαμα με τους χρεοκοπημένους μηντιάρχες να οδηγούνται στην Δικαιοσύνη. Μετά την αξιολόγηση μάλιστα θεωρεί ότι ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ του μια και πιστεύει ότι ο Τραμπ θα δώσει την χαριστική βολή στην Ευρώπη και στο Ευρώ, όπως αφήνει να εννοηθεί και ο άνθρωπος που ο νέος πλανητάρχης προορίζει για νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

4ON_PABMALLOCHINT_220117_TempThumbnail1920x1080-1920x1080-1024x576

O Ted Malloch εμφανίστηκε απαισιόδοξος για το μέλλον του ευρώ σε συνέντευξή του στο BBC.

Ερωτηθείς αν βλέπει θετικά ένα trade deal με την ΕΕ ο Μάλοχ απάντησε: «Όχι βέβαια αφού στο κοντινό μέλλον δεν θα υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση όπως την ξέρουμε σήμερα. Trade deals ξεχωριστά με χώρες που σήμερα είναι μέλη μπορεί να γίνουν». Ο Μάλοχ, ο οποίος είναι καθηγητής στο Henley Business School, πρόσθεσε «μέσα στους επόμενους 18 μήνες το ευρώ θα καταρρεύσει». Και συνέχισε λέγοντας: «το ευρώ όχι μόνο είναι υπό διάλυση αλλά έχει πραγματικό πρόβλημα και πιστεύω πως θα καταρρεύσει μέσα στον επόμενο ενάμισι χρόνο».

Ο Τεντ Μάλοχ τόνισε μάλιστα ότι δεν είναι ο μόνος που έχει την άποψη αυτή παραπέμποντας σε δηλώσεις του οικονομολόγου Τζόζεφ Στίγκλιτζ, ο οποίος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «έχει γράψει ολόκληρο βιβλίο για το θέμα».

Ο οικονομολόγος και πρώην αναπληρωτής εκτελεστικός γραμματέας στα Ηνωμένα Εθνη στη Γενεύη θεωρείται ότι θα είναι ο άνθρωπος που θα επιλέξει ο Τραμπ για να στείλει στις Βρυξέλλες. Εάν τελικά αυτό επιβεβαιωθεί, τότε ο Μάλοχ θα διοριστεί επίσημα από τον υπουργό Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον!!!

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι ο πόλεμος του Τραμπ εναντίον της Ε.Ε. ξεκίνησε να παίρνει σάρκα και οστά. Και απέναντί του βρίσκεται μια αργόσυρτη Μέρκελ η οποία αν κρίνουμε από την ελληνική κρίση είναι η Ιέρεια της Αναβλητικότητας και του αφήνουμε για αύριο ότι μπορούμε να κάνουμε σήμερα. Ο Τραμπ μπορεί να την ισοπεδώσει αν τελικά η Γερμανίδα κερδίσει τις εκλογές και δεν εκλεγεί νέος Καγκελάριος ο Σουλτς.

Οσο αφορά τις εκλογές στην Ευρώπη, ο Τσίπρας έχει αποφασίσει όπου εκλέγονται ακροδεξιοί και δεξιοί να στέλνει τον Πάνο Καμμένο, όπως έκανε με τον Τραμπ. Ο Τσίπρας αφήνει υπονοούμενα για τον Τραμπ ενώ ο Καμμένος τον αποθεώνει. Ετσι θα κάνουν και αν εκλεγεί στην Ολλανδία ο ακροδεξιός μερακλής…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°




πηγη